Trixie Xmas Flannel Tørklæde

35.95 kr.49.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Forkæl dit kæledyr denne jul med Trixie Xmas Flannel Tørklæde. Det er ikke kun en stilfuld accessory, men også en måde at inkludere dit kæledyr i højtiden på.

Varenummer (SKU): N/A

Beskrivelse

Luksuriøst Design til Julefejringen

Giv dit kæledyr et festligt løft med Trixie Xmas Flannel Tørklæde. Dette charmerende tørklæde er lavet i et luksuriøst fløjlslook og blød plys, der gør det til den ideelle accessory til julefester og hyggelige vinterdage. Det stilfulde design sikrer, at dit kæledyr ikke kun ser godt ud, men også føler sig godt tilpas.

Justerbar Komfort

En af de bedste funktioner ved Xmas Flannel Tørklæde er, at det er fuldt justerbart. Dette sikrer, at det passer perfekt til dit kæledyrs størrelse, hvilket giver en komfortabel og sikker pasform. Uanset om dit kæledyr er stort eller lille, kan du tilpasse tørklædet, så det sidder godt og ikke generer. Komfort er afgørende for at sikre, at dit kæledyr kan bevæge sig frit og nyde de festlige aktiviteter.

Ideel til Festlige Anledninger

Dette  Tørklæde er det perfekte tilbehør til enhver julefest eller vinterudflugt. Det tilføjer et festligt præg til dit kæledyrs påklædning og gør det til en del af julefejringen. Tag billeder af dit kæledyr i sin nye julelook, og del glæden med venner og familie. Dette tørklæde vil uden tvivl blive et samtaleemne ved enhver sammenkomst.

Kvalitet og Holdbarhed

Fremstillet af holdbare materialer, kombinerer Trixie Xmas Flannel Tørklæde stil med funktionalitet. Det bløde polyester gør det let at rengøre, så du kan bevare det friskt og klart til hver festlig anledning. Du kan stole på, at dette tørklæde holder til leg og sjov, samtidig med at det bevarer sin skønhed.

Gør Julen Speciel for Dit Kæledyr

Forkæl dit kæledyr denne jul med Trixie Xmas Flannel Tørklæde. Det er ikke kun en stilfuld accessory, men også en måde at inkludere dit kæledyr i højtiden på. Giv dit kæledyr den opmærksomhed, det fortjener, og skab uforglemmelige minder sammen med Trixie Xmas Flannel Tørklæde som det perfekte festlige tilbehør.

Se alle vores julebamser og juleudstyr her.

Yderligere information

Vægt 0.500 kg
Størrelse

, ,