Kanin

Find din nye Kanin hos PetsPerfect

Bestil eller Book en Tid for Salg og Rådgivning

PRIS: Kanin 449 kr.   —   Starterpakke: xxx kr.

Gå direkte til Kanin starterpakke

 

Kaniner hos PetsPerfect: En Guide til Dværgkaniner

Hos PetsPerfect prioriterer vi dyrevelfærd højt. Vi stræber efter at opfylde alle behov for de dyr, vi har under vores omsorg, både i forhold til deres fysiske og mentale sundhed.

Vores Dværgkaniner

Vi avler selv vores dværgkaniner og tager stor stolthed i at opfostre dem med kærlighed og omsorg. Indtil de når en alder af tre uger, bor de hos vores dedikerede dyrepasser, Cecilie. Hun er et velkendt ansigt for mange af jer, der besøger butikken.

Når kaninerne er mellem 3 og 4 uger gamle, flytter de ned i butikken. Her starter en vigtig fase i deres liv, nemlig socialiseringen med mennesker og tilvænningen til forskellige lyde.

Et Sundt og Stimulerende Miljø

Vores kaniner bor i rummelige bure, hvor de har masser af plads til at lege og udforske. De bliver fyldt med halm, som giver dem en behagelig og naturlig følelse. Kaninerne får serveret frisk grønt hver eneste dag, og de har altid adgang til lækkert enghø.

Vi lægger stor vægt på at pleje vores kaniner korrekt. Dette inkluderer regelmæssig negleklipning og at vænne dem til at blive håndteret. Vi ønsker at de skal være trygge og komfortable omkring mennesker.

Salgsklare Kaninunger

Vi har som regel altid kaninunger til salg. De er klare til at finde deres nye hjem, når de er 8 uger gamle. Vi er meget strikse med ikke at sælge dem før denne alder for at sikre, at de er fuldstændig klar til at skifte hjem.

Alle vores kaniner får dagligt menneskekontakt, og vi fodrer dem med et højkvalitetsfoder. Foderet kommer fra  Burgess, et velrespekteret mærke inden for kaninfoder.

Vores Kaninracer

Vores udvalg består udelukkende af dværgkaniner. Du kan finde både løvehoveder og dværgvæddere hos os. Vi tager bevidst ikke kaniner ind udefra. Dette gør vi for at bevare renheden i vores avl og sikre, at vi kender til kaninernes herkomst.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den perfekte kanin, som passer til dine behov og dit hjem. Besøg os i butikken og lær mere om vores dværgkaniner og hvordan de kan blive en del af dit liv.

PetsPerfect starterpakke
Vi har også en løsning til dig som ikke helt ved hvor du skal starte. Vi har sammensat en super starterpakke til din kanin. Her får du alt du skal bruge til en god start med dit nye kæledyr.

Pakken indeholder:
Kaninbur 120 cm
Burgess Dværgkanin foder 2 kg
Premium Spåner
Hø og Halm
Drikkeflaske i størrelse Large
Rund foderskål m. motiv
JR Farms stick

Vi står ALTID klar med råd og vejledning til dig som ønsker et kæledyr.

SE mere om kaniner 

 

Book her: