Kurv 0 items - 0 DKK 0
0 items - 0 DKK 0
En god idé bliver til virkelighed

Om PetsPerfect

Da den gamle kæledyrsforretning tæt på grænsen meldte ud, at de ville lukke grundet pension, opstod ideen om en ny og lidt anderledes kæledyrsforretning. Jeanette Filskov var den første ud af de 4 ejere til at få den fantastiske idé.

Grundet den store interesse for dyr og kendskabet til Janni, som allerede arbejde hos den tidligere kæledyrsforretning, var alle hurtigt med på den. Efterfølgende fløj ideerne rundt og en lille idé om en kæledyrsforretning begyndte at blive til virkelighed.

De første par uger i COVID-19 perioden gik langsomt og tiden gik med at kontakte div. Leverandører og lave budgetter. Langsomt blev PetsPerfect bygget op fra ingenting. Og da vi fik grønt lys fra banken blev der bestilt varer. Hele august måned gik med at bestille varer, tælle dem op, sætte dem på lager online og ordne alle de andre ting, som skulle være klar til åbningen.

Vores værdier efter mange års erfaring som kunder i kæledyrsforretninger, havde vi en bestemt idé om, hvad man som kunde i en kæledyrsforretning kan forvente af en oplevelse i sådan en butik. Vi sætter en ære i at rådgive vores kunder til de rette produkter. Vi er altid villige til at hjælpe eller bestille et bestemt ønsket produkt hjem til dig.

Events og Opdrætterklub

Vi tilbyder

Derudover vil vil skille os lidt ud ved at du, som kunde, kan booke en tid til en fotosession eller et sundhedstjek/negleklip. Vi vil som noget helt nyt, også afholde eventsaftener, hvor du kan deltage som kunde hos os, ligegyldigt om du har handlet hos os før eller ej. Der vil blive afholdt et hav af forskellige events. En ny event hver måned. Du kan tilmelde dig her på webshoppen under ‘service - events’ eller i butikken.

Opdrætter medlem Du kan også som opdrætter (kat/hund/smådyr) ansøge om medlemskab i vores PetsOpdrætterClub. Her kan du som opdrætter optjene point og få fordele og pakker til dine hvalpe/killinge købere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

PetsPerfect er både en fysisk butik og webshop
med fokus på god rådgivningen. Hos PetsPerfect finder du
alt til dit kæledyr, om det er en hund, kat, kanin, gnaver, fugl,
eller vildtfugl. Derudover kan du også komme ned i butikken
for at hilse på og kæle med de levende dyr.

Petsperfect
Petsperfect
11 Trustpilot bedømmelser
Louise Aebeloe Petersen
Louise Aebeloe Petersen
2021-03-11
PetsPerfekt er den beste butik der findes, både med levende dyr og tilbehør. Har købt 3 kaniner og 4 hamster der nede, som alle er mega tamme og sociale. ALTID en kæmpe fornøjelse at være i butikken, hvor man ser hvor godt dyrene har det i deres store bure. Kan helt sikkert anbefaledes til alle.
Læs mere
Christina Schjøtt
Christina Schjøtt
2021-02-10
En fantastisk butik, godt udvalg og PERFEKT service. Trods fejl i forsendelse , blev det hurtigt rettet ovenikøbet med hurtigt og yderst venlig service:) Ikke sidste gang jeg handler hos Petsperfekt og jeg kan varmt anbefale at handle her:)
Læs mere
Frederik Kjær
Frederik Kjær
2021-01-11
Virkelig flot butik med meget venligt personale - kan klart anbefale.
Læs mere
Anne-Sofie Filskov
Anne-Sofie Filskov
2021-01-09
Jeg holder meget af, både at handle i butikken og på deres webshop. De har et super venligt personale, der altid er gode til at rådgive.
Læs mere
LISE
LISE
2020-12-06
I Pets Perfect er man altid sikker på at møde et glad personale, men råd og vejledning om diverse ting. De yder en kæmpe indsats for at være noget speciel med diverse arrangementer og mærkedage. De har nogle gode mærker samt mange ting, man ikke finder i andre kæledyrsforretninger. Jeg er super glad for at de har valgt at starte en butik op i mit nærområde!
Læs mere
Hanne Jørgensen Lifewave
Hanne Jørgensen Lifewave
2020-12-06
Blev godt vejledt af venligt personale. Super god stemning i butikken, mange varer og mærker man ikke finder i de andre dyrebutikker i området. Kommer helt sikkert igen :)
Læs mere
Anja
Anja
2020-11-23
En rigtig lækker butik at handle i. Der er kvalitetsbevidste produkter. Både med foder, godbidder, udstyr m.m. Personalet er meget venlige, hjælpsomme og altid klar med råd og vejledning. Det er blevet vores favorit butik at handle ind i til vores hund😊
Læs mere
Rebecca1
Rebecca1
2020-11-23
Kvalitet på alle hylder og venligt imødekommende personale med faglig ekspertise, som de gerne deler ud af. Netbutikken kan ligeledes anbefales. Jeg blev kontaktet pr telefon da en vare var udsolgt, blev anbefalet andet produkt istedet. Varer leveret lige til døren. Alt i alt en varm anbefaling til alle der ønsker kvalitet til deres kæledyr.
Læs mere
Ulla Allen
Ulla Allen
2020-11-23
Utrolig flot udvalg af lækre kvalitetsvarer og det allerbedste er at varerne er valgt på basis hvad der er BEDST for dyret ( ingen kemi, skadelige stoffer etc)... Gennemtænkt indkøbsliste fra indkøbschef :-) .Superfin vejledning af alle i butikken og dejlig stemning. Kommer tit til at købe for lidt mange penge hos Petsperfect :-)
Læs mere
Susanne Kofoed Nielsen
Susanne Kofoed Nielsen
2020-11-22
Dejlig stor butik med en god og positiv stemning og med rigtig mange lækre kvalitetsvarer. Super god service. Dejlige mennesker, der ved hvad de snakker om. Tryg at søge råd og vejledning her. Det er en oplevelse at gå rundt i butikken og finde det ene skønne produkt efter det andet. Og forvildede man sig som hundemenneske hen til hamster og kaniner, er man slet ikke ikke i tvivle om, at de har det rigtig godt 🙂. Dejligt at se og tak for besøget
Læs mere

PetsPerfect ApS © 2022 Alle rettigheder forbeholdes. CVR: 41381353

Minimum 4 characters