Om os

En god idé bliver til virkelighed

Da den gamle kæledyrsforretning tæt på grænsen meldte ud, at de ville lukke grundet pension, opstod ideen om en ny og lidt anderledes kæledyrsforretning. Jeanette Filskov var den første ud af de 4 ejere til at få den fantastiske idé.

Grundet den store interesse for dyr og kendskabet til Janni, som allerede arbejde hos den tidligere kæledyrsforretning, var alle hurtigt med på den. Efterfølgende fløj ideerne rundt og en lille idé om en kæledyrsforretning begyndte at blive til virkelighed.

De første par uger i COVID-19 perioden gik langsomt og tiden gik med at kontakte div. Leverandører og lave budgetter. Langsomt blev PetsPerfect bygget op fra ingenting. Og da vi fik grønt lys fra banken blev der bestilt varer. Hele august måned gik med at bestille varer, tælle dem op, sætte dem på lager online og ordne alle de andre ting, som skulle være klar til åbningen.

Vores værdier efter mange års erfaring som kunder i kæledyrsforretninger, havde vi en bestemt idé om, hvad man som kunde i en kæledyrsforretning kan forvente af en oplevelse i sådan en butik. Vi sætter en ære i at rådgive vores kunder til de rette produkter. Vi er altid villige til at hjælpe eller bestille et bestemt ønsket produkt hjem til dig.

Events og Opdrætterklub

Derudover vil vil skille os lidt ud ved at du, som kunde, kan booke en tid til en fotosession eller et sundhedstjek/negleklip. Vi vil som noget helt nyt, også afholde eventsaftener, hvor du kan deltage som kunde hos os, ligegyldigt om du har handlet hos os før eller ej. Der vil blive afholdt et hav af forskellige events. En ny event hver måned. Du kan tilmelde dig her på webshoppen under ‘service - events’ eller i butikken.

Opdrætter medlem

Du kan også som opdrætter (kat/hund/smådyr) ansøge om medlemskab i vores PetsOpdrætterClub. Her kan du som opdrætter optjene point og få fordele og pakker til dine hvalpe/killinge købere.