Mus

Find din nye Mus hos PetsPerfect

Bestil eller Book en Tid for Salg og Rådgivning

PRIS: Mus 199 kr.   —   Starterpakke fra: 799 kr.

Gå direkte til Muse starterpakke

Kælemus hos PetsPerfect

Pasning af Kælemus: En Komplet Guide fra PetsPerfect

Velkommen til PetsPerfect, dit go-to sted for alt indenfor kælemus! Her finder du alt, hvad du behøver at vide for at passe og pleje dine små pelsede venner. Vores guide dækker adfærd, pleje og de bedste produkter til dine kælemus.

Forstå Din Mus

Mus er fantastiske som kæledyr. De er livlige, sjove at se på, og kræver ikke meget plads. Deres pasning kræver minimal indsats, men et par tips kan gøre livet endnu bedre for dem.

Musens Adfærd

Mus er sociale og elsker at være i grupper. To hun-mus kan let bo sammen, men de kan også trives i større grupper. Hanner kan kæmpe, så hold dem i gruppe fra samme kuld og med masser af plads.

Hold dem Aktive

Mus er nataktive, perfekte for dig, der arbejder om dagen og er hjemme om aftenen. De er dog lidt sværere at håndtere end større gnavere. Men med træning fra en ung alder, kan de lære at interagere med dig.

Skab det Perfekte Hjem

Et rummeligt bur med adskillige etager er ideelt. Glasakvarier og tremmebure fungerer godt, men sørg for at tremmerne er tæt nok for at forhindre flugt. Husk, at et for ofte rengjort bur kan forstyrre deres behov for at markere territorie.

SE vores udvalg af bure

Pas på med Hanner og Hunner

Undgå at have hanner og hunner sammen, medmindre du ønsker en hurtig forøgelse af antallet. Mus bliver hurtigt fertile, og et lille antal kan hurtigt blive til mange.

Mad og Godbidder

Fodring med gnaverpiller er essentielt, og små mængder frisk frugt og grøntsager kan tilføjes som supplement. Sørg for at give dem lidt godbidder, som solsikkefrø og hirse for at styrke jeres bånd.

SE vores udvalg af Gnaversnacks og Godbidder

Socialisering og Leg

Mus skal socialiseres og lege for at forblive glade og sunde. Lad dem vænne sig til deres nye hjem og din tilstedeværelse, før du prøver at håndtere dem. Når de er klar, tilbyd godbidder fra din hånd og snak forsigtigt med dem.

Besøg PetsPerfect

Hos PetsPerfect har vi et stort udvalg af produkter til pasning af kælemus. Fra foder og legetøj til burtilbehør, vi har det hele. Besøg os i dag og lad os hjælpe dig med at skabe det perfekte hjem til dine små venner!

Vi glæder os til at hjælpe dig og dine kælemus med at leve et langt og lykkeligt liv sammen!

SE mere om kælemus på musgerbil

Book her: