Tamrotter

Find din nye Kælerotte hos PetsPerfect

Bestil eller Book en Tid for Salg og Rådgivning

PRIS: Kælerotte 199 kr.

Alt du skal vide om Tamrotter: En guide fra PetsPerfect

Velkommen til PetsPerfect, hvor vi deler vores passion og ekspertise indenfor pasning af tamrotter. Læs med og lær, hvordan du kan give dine små gnavere det bedste liv muligt.

Socialisering og Samvær

Rotter er ekstremt sociale dyr og trives bedst i selskab med artsfæller. De bør aldrig leve alene, da en enkelt rotte kan udvikle adfærdsproblemer og blive apatisk. Et menneske kan ikke erstatte selskabet af en anden rotte – de har brug for hinandens selskab.

Pasning og Pleje

Rotter har brug for et rummeligt bur og masser af aktiviteter for at trives. Et bur til 2-3 rotter skal som minimum være 120 x 80 cm og 65 cm i højden. Derudover er det vigtigt, at buret har flere etager og er sikkert, så rotterne ikke kan undslippe.

Foder og Snacks

Hos PetsPerfect anbefaler vi Hobby First Granola , et foder rigt på næringsstoffer og animalske proteiner. Det indeholder Omega fedtsyrer og er fri for GMO. Udover foder, elsker rotter snacks, og vi har et bredt udvalg af lækkerier, som dine rotter vil elske. Husk at sprede snacksene ud i buret for at aktivere dine rotter og stimulere deres sanser.

SE vores udvalg af Gnavergodbidder og Snacks

Vigtig Viden og Tips

Rotter trives bedst ved stuetemperatur, men kan også bo udendørs, hvis de har adgang til isolerede kasser og nok redemateriale. Sørg for, at deres anlæg er sikkert, og at de ikke kan undslippe eller blive udsat for rovdyr. Rotter har også brug for gnavemateriale, da deres fortænder vokser konstant. Usprøjtede grene er et godt valg.

Sikkerhed og Velvære

Sørg for, at buret er sikkert og at tremmeafstanden er passende, så dine rotter ikke kan undslippe. Plastunderdele er at foretrække, og træ skal undgås, da det kan absorbere urin.

Køb Hos PetsPerfect

Vi har alt, hvad du behøver for at passe og pleje dine tamrotter. Fra foder og snacks til bure og tilbehør, PetsPerfect er din one-stop shop for alt indenfor rotter. Besøg os og lad os hjælpe dig med at skabe det perfekte hjem til dine små venner.

Rotter er fantastiske kæledyr, og med den rette pasning og opmærksomhed, kan de trives og leve et lykkeligt liv. PetsPerfect er her for at guide dig og tilbyde de bedste produkter til dine rotter. Besøg os i dag!

SE mere om tamrotter på der tamrotteforening

Book her: