Sundhedstjek

Book en tid til en Sundhedskonsultation til din hund hos vores butikschef, som er veterinærsygeplejerske gennem 10 år. Vil du gerne være sikker på, om du gør det rigtige eller have gode tips til sundhed eller bare gerne være klar over om dit kæledyr nu også er så sundt, som du tror.

Lær Janni endnu bedre at kende her.

Læs mere nederst på siden.

Når man er hundeejer, er der altid en masse spørgsmål omkring ens firbenede vens sundhed. Er pelsen sund og skinnende? Er kosten optimal? Hvordan står det til med tænderne og neglene? At navigere gennem alle disse spørgsmål kan være som at gå igennem en jungle, men heldigvis står vores dygtige veterinærsygeplejerske, Janni, klar til at hjælpe.

Janni er ekspert i at give hunde sundhedstjek, hvor hun gennemgår dem fra top til tå og sørger for, at ingen udfordringer bliver efterladt urørte. Hun vil ikke kun tjekke din hunds fysiske tilstand, men også tale med dig om eventuelle bekymringer eller spørgsmål, du måtte have.

Som førstegangsejer af en hund kan der være endnu flere spørgsmål og usikkerheder. Men fortvivl ikke, for en sundhedskonsultation med Janni kan være en stor hjælp. Hun vil grundigt gennemgå din hvalp og sikre sig, at alt er som det skal være, fra dens negle og ører til dens hud og kønsorganer.

Under en sundhedskonsultation er der ingen dumme spørgsmål. Du kan spørge om alt, hvad der måtte bekymre dig angående din hunds sundhed og trivsel. Janni vil guide dig gennem emner som kost, kosttilskud og hvordan du bedst muligt kan give din hund de optimale betingelser for et sundt liv. Hun tilpasser samtalen til din hunds individuelle behov og sørger for, at I begge går derfra med en bedre forståelse af, hvordan I bedst passer på jeres firbenede ven.

Eller book en online sundhedskonsultation lige her!

Janni tilbyder, som noget helt nyt også online sundhedskonsultationer for dig og din hund. Få gode råd til f.eks. sundhed, pleje og foder hus Janni. Hvor du en til en kan få besvaret dine spørgsmål og hjulpet sit kæledyr.

Se mere her
Sundhedskonsultation

Janni Morsing - Veterinærsygeplejerske