Opdrætter

Fordele til dig som opdrætter i butikken eller på webshoppen

Få alt dette helt gratis til dine hvalpekøbere

 1. Et gavekort på 50 DKK til hver hvalpe ELLER GRATIS hundetegn.
  Vi sender gavekortene eller hundetegnene til dig kvit og frit. Hvis du hellere vil have dem til webshoppen, kan dette også lade sig gøre.
  Hundetegnene er ikke graverede, så det kan kunder selv komme at gøre.
 2. Guided tur I butikken af vores erfarne veterinærsygeplejerske! GRATIS
  Bestil en guided tur rundt i butikken af vores veterinærsygeplejerske. Det er helt gratis for dig at bestille en rundtur i butikken både for dig selv, dig sammen med dine hvalpekøbere, for dine hvalpekøbere selv eller som gruppe, hvor der bliver forklaret, hvilke produkter som kan være gode til starten med hvalpen eller bare generelt gode tips og vejledning også ift. evt. apoteket eller foder.
 3. GRATIS Negleklip
  Book et GRATIS negleklip i butikken til dine hvalpekøbere. Du behøver ikke bestille tiden selv, du kan også bare sige til dine hvalpekøbere, at de skal nævne dit kennelnavn og så ordner vi resten.

Vi har mange fordele til dig som opdrætter og hvis du bliver medlem af vores PetsOpdrætterKlub, får du altid 10% både i butik og på webshop.

Hvis du har andre ideer til samarbejde er du også meget velkommen til at skrive en besked herunder eller en mail til opdraetter@petsperfect.dk. Du kan også ansøge om at blive medlem herunder.

Felter markeret med * er påkrævet

Du kan også designe din egen hvalpepakke lige her.

Det er supernemt og billigt.

Fra 104,-

Design din egen hvalpepakke

Design din egen hvalpepakke