Opdrætter

Fordele til dig som opdrætter i butikken eller på webshoppen

Du som opdrætter får 10 point for hver hvalpekøber der kommer i forretningen og indlevere sin coupon med sit unikke nummer eller for hver gang en af dine hvalpkøbere kommer og indløser et gavekort, som de har modtaget igennem dig. Disse point kan efterfølgende indløses til køb på webshoppen eller i butikken.*

Pointene vil blive omregnet til danske kroner og fratrækkes ved betalingen. 1 point = 1 kr. Derudover kan du få yderligere point ved at reklamere for os på din hjemmeside, facebookside eller andre steder. Vi tilbyder gerne flyers med 10%, som kan deles ud til div. arrangementer, som du derved også kan optjene points for. Hvis du kunne være interesseret i dette eller har andre idéer er du/I meget velkomne til at skrive en mail til opdraetter@petsperfect.dk. Hvis du har længere vej til butikken og derved godt kunne tænke dig at få dine point til webshoppen, skal du blot skrive det i en mail: opdraetter@petsperfect.dk.

 

Få alt dette helt gratis til dine hvalpekøbere

 1. Et gavekort på 50 DKK til så mange hvalpe, som du sælger.
  Vi sender gavekortene til dig kvit og frit. Når de bliver indløst i butikken får du points. Hvis du hellere vil have dem til webshoppen, kan dette også lade sig gøre.
 2. Guided tur I butikken af vores erfarne veterinærsygeplejerske! GRATIS
  Bestil en guided tur rundt i butikken af vores veterinærsygeplejerske. Det er helt gratis for dig at bestille en rundtur i butikken både for dig selv, dig sammen med dine hvalpekøbere (Hvilket der allerede har været en stor succes flere gange i butikken), for dine hvalpekøbere selv eller som gruppe, hvor der bliver fortalt om de forskellige produkter som kan være gode til starten med hvalpen eller bare generelt gode tips og vejledning også ift. evt. apoteket eller foder.
 3. Undervisning af negleklip
  Book en tid GRATIS i butikken til at vores veterinærsygeplejerske kan lære og vise dine hvalpekøbere, hvordan man klipper hundens/hvalpens negle. Du behøver ikke bestille tiden selv, du kan også bare sige til dine hvalpekøbere, at de skal nævne dit kennelnavn og så ordner vi resten.
 4. GRATIS hundetegn
  Ved indlevering af gavekort eller flyer med 10%, kan hvalpekøberen få et GRATIS hundetegn. Dette er en selvfølge og behøves ikke at meddeles i mailen.
 5. VSP Konsultation
  Dine hvalpekøbere kan booke en gratis VSP konsultation ved indlevering af et gavekort eller flyer med 10% rabat (En VSP konsultation er råd og vejledning ift. pasning og pleje af den nye hvalp til den nye dyreejer, udført i butikken af vores veterinærsygeplejerske.)

 

Hvis du gerne vil give dine hvalpekøbere et større beløb på gavekortet kan vi tilbyde dig 20% rabat på dette.
Få 20% på gavekort i butikken til dine hvalpekøbere.
Giv dine hvalpekøbere et gavekort med til butikken. Du betaler selv gavekortet, MEN får 20% rabat derpå. Hvis du dermed vil give dine hvalpekøbere et gavekort på 150 DKK pr/stk. skal du selv kun betale 80 DKK ud af de 100 DKK for gavekortet. Dette var blot et eksempel. Beløbet på gavekortet er helt op til dig som opdrætter. Og de 50 DKK giver vi gratis fra butikken.

 

Du kan også modtager en flyer pr. Mail, som du selv skal printe ud og kan give med. Dette koster dig heller ikke noget.
Modtag en flyer med 10% til dine hvalpekøbere.
Flyeren kan benyttes både i den fysiske butik og på webshoppen med en individuel kode, som kan benyttes én gang og giver 10% på ordren i webshoppen eller købet i butikken.*
DU vil ved denne pakkeløsning modtage en E-mail med det antal flyers, som du har hvalpe, med en individuel kode på hver, der KUN kan benyttes én gang. Det er derved dit eget ansvar at få flyeren printet ud og givet med til dine hvalpekøbere.

 

Hvis du har andre ideer til samarbejde er du også meget velkommen til at skrive til opdraetter@petsperfect.dk. For at ansøge om at blive medlem skal du også skrive til denne mail. Du skal KUN besvare følgende:

Fulde navn:
Kennel navn:
DKK uddannet ja/nej: (dette er ikke et krav)
Hunderace: