Snackies Hjorte Sticks 170g

59.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Tyggestænger lavet af ren hjortekød – Intet andet!

På lager

Varenummer (SKU): 4004223020520

Beskrivelse

Fedtfattig og nærende snack

Snackies Hjorte Sticks 170g er en uimodståelig godbid lavet af fint hjortekød, der er kendt for sit lave fedtindhold og høje næringsværdi. Disse velsmagende sticks er perfekte til hunde i alle aldre, men især for ældre hunde eller dem med lavere kaloriebehov. Med deres letfordøjelige egenskaber er de ideelle som en sund snack, der understøtter din hunds generelle velvære.

Rig på essentielle næringsstoffer

Hjortekød er en fremragende kilde til høj kvalitet proteiner samt vigtige mineraler som zink, selen og jern. Disse næringsstoffer spiller en afgørende rolle i mange af hundens kroppens funktioner. Zink er især vigtigt, da det understøtter immunforsvaret og fremmer sund hud og pels. Jern er essentielt for effektivt oxygentransport i blodet, hvilket er afgørende for din hunds energiniveau og præstation.

Det gode valg til følsomme hunde

Snackies Hjorte Sticks 170g er ikke kun nærende, men også hypoallergeniske, hvilket gør dem til et ideelt valg for hunde med fødevareallergier eller intolerance. Fordi hjortekød sjældent udløser allergiske reaktioner, kan du trygt give din hund disse lækre sticks uden at bekymre dig om mulige allergisymptomer.

Naturlig og sund produktion

Vores Snackies Hjorte Sticks er fremstillet uden kunstige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Dette sikrer, at du giver din hund en ren og naturlig snack. Hver bid er fyldt med smag og næring, så du kan være sikker på, at du forkæler din hund på en sund måde.

Snackies Hjorte Sticks 170g er den perfekte belønning til din hund, og en sund måde at forkæle den på med velsmag og ernæring i hver bid!

Se alle vores natulige hundesnacks her.

Yderligere information

Vægt 0.3 kg