Negleklip

Normalt 149 DKK (Betaling i butikken)

Kom ned i butikken og få klippet dit kæledyrs negle af vores professionelle personale. Kom forbi i butikken i Kruså eller sikre dig, at vi har tid ved at booke en tid hos os ved at ringe eller skrive en mail, ligegyldigt om dit kæledyr er en hund, kat, kanin eller gnaver.

GRATIS negleklip d. 5.11.2022 kl. 12-16

Kom uanmeldt ned i butikken og få klippet neglene på din hund. Både veterinærsygeplejerske Janni og Dyrepasser Cecilie står klar til at klippe din hunds negle.

Man kan ringe direkte til butikken og aftale en tid på +45 7467 6774 eller skrive en mail til info@petsperfect.dk


Ved du hvorfor det er så vigtigt, at du får klippet din hunds negle?

Professionelt negleklip

 

Hos PetsPerfect er det professionelt personale med mange års erfaring, der klipper din hunds negle.

 

Det er meget forskelligt, hvor meget af neglen der kan klippes, hvilken vinkel, hvordan og meget mere. Hos PetsPerfect gør fagfolkene, hvad de kan for at give din hund den bedste oplevelse samtidig. Det er vigtigt, at give hunden en god oplevelse, for at den ikke bliver bange for at skulle have klippet negle ingen og det bidrager vi selvfølgelig med, så godt som vi kan.

Negleklip efter behov

 

Nogle hundes negle vokser hurtigere end andre, derfor skal neglene klippes efter behov.

 

Nogle hunde slider selv mere på neglene end andre, men oftest er det ulve-/vildtkloen der trænger til at blive klippet mest, da den ikke bliver nedslidt.

Det er vigtigt, at hunde får klippet deres negle for ikke at få en forkert benstilling, fordi de skal tage hensyn til lange negle på glatte gulve, hvilket kan være meget ubehageligt for din hund.


Se også vores udvalg af neglesakse herunder