Snackies Røget Lakse Sticks 170g

59.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Natulige hundesnacks lavet kun af Laksekød.

På lager

Varenummer (SKU): 4004223020445

Beskrivelse

Sundhed i hver bid

Snackies Røget Lakse Sticks 170g er en delikat godbid, der kombinerer smag og sundhed på bedste vis. Laks er rig på værdifulde vitaminer og næringsstoffer, herunder en høj koncentration af omega-3-fedtsyrer. Disse essentielle fedtsyrer er kendt for at støtte hundens hud- og pelshelse samt hjertefunktionen. Med Snackies Røget Lakse Sticks får din hund ikke kun en lækker snack, men også en sundhedsfordel.

En kilde til vigtige vitaminer

Udover omega-3-fedtsyrer er laks også en fremragende kilde til vitamin A og B-vitaminer som B2, B3 og B12. Disse vitaminer er essentielle for din hunds overordnede velvære og understøtter en række vitale kropsfunktioner. Snackies Røget Lakse Sticks er derfor ikke bare en snack, men en næringsrig tilføjelse til din hunds kost.

Letfordøjelig og hypoallergenisk

Snackies Røget Lakse Sticks 170g er ideelle til hunde med følsomme maver. Laks er letfordøjeligt og skånsomt for maven, hvilket gør det til et perfekt valg for hunde med kostrestriktioner eller allergier. Da laks ikke ofte findes i almindelige hundefoder eller godbidder, er disse sticks en fremragende mulighed for at variere din hunds kost.

Skånsom rygning for en uimodståelig smag

Vores lakse sticks er skånsomt røget, hvilket fremhæver den naturlige aroma af fisken. Den bløde konsistens gør det let for hunde at tygge dem, og de kan nemt deles op i mindre stykker. Snackies Røget Lakse Sticks er perfekte som belønning under træning eller som en lækker snack i hverdagen.

Giv din hund en sund og velsmagende belønning med Snackies Røget Lakse Sticks – en snack, der både tilfredsstiller smagsløgene og fremmer sundheden!

Se det store udvalg af naturlige hundesnacks her.

Yderligere information

Vægt 0.3 kg