Snackies Vandbøffel Cubes 80g

39.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Godbidder lavet af ren Vandbøffel kød – Intet andet!

På lager

Varenummer (SKU): 4004223020391

Beskrivelse

Aromatisk smag med lavt fedtindhold

Snackies Vandbøffel Cubes 80g er en uimodståelig snack med en fin, vild smag, der minder om oksekød, men med meget lavere fedtindhold. Dette gør dem ideelle til hunde, der har brug for en sund og fedtfattig belønning. Vandbøffelkød er fyldt med højkvalitetsproteiner og vigtige vitaminer og mineraler som jern, som understøtter din hunds sundhed.

Perfekt til følsomme maver

For hunde med allergier eller følsomme maver er Snackies Vandbøffel Cubes 80g et fremragende valg. Vandbøffel er en sjælden proteinkilde i hundefoder, hvilket reducerer risikoen for allergiske reaktioner. Kødet er letfordøjeligt og skånsomt mod maven, hvilket gør disse snacks til en sikker og sund belønning for hunde, der lider af fødevareintolerancer eller har følsom fordøjelse.

Høj protein og letfordøjeligt kød

Vandbøffelkød er kendt for sit høje proteinindhold, hvilket er essentielt for at opretholde en sund muskelmasse hos din hund. Samtidig er det let fordøjeligt, hvilket gør det nemt for din hund at optage næringsstofferne effektivt. Disse cubes er ikke kun en smagfuld snack, men også en vigtig del af en næringsrig kost.

Naturligt og fri for tilsætningsstoffer

Snackies Vandbøffel Cubes er lavet af monoprotein – udelukkende vandbøffelkød. De er nænsomt lufttørrede for at bevare den naturlige smag og de sunde næringsstoffer. Der er ingen kunstige konserveringsmidler, lokkemidler, sukker eller korn i disse snacks, hvilket gør dem til et naturligt og sundt valg for din hund.

Snackies Vandbøffel Cubes er den perfekte belønning til hundetræning eller som en velsmagende snack i hverdagen – sundhed og smag i hver bid!

Se alle de lækre godbidder her.