Snackies Kyllinge Cubes 180g

59.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Snackies Kyllinge Cubes 180g er lavet af kyllingekød og er den perfekte belønning til din hund under træning. Det møre kød fra kyllingebrystet bliver skånsomt lufttørret, hvilket bevarer de vigtige næringsstoffer og sikrer, at godbidderne beholder deres uimodståelige smag.

På lager

Varenummer (SKU): 4004223010620

Beskrivelse

Naturlige og Smagfulde Træningsgodbidder af kyllingekød

Snackies Kyllinge Cubes 180g er lavet af kyllingekød og er den perfekte belønning til din hund under træning. Det møre kød fra kyllingebrystet bliver skånsomt lufttørret, hvilket bevarer de vigtige næringsstoffer og sikrer, at godbidderne beholder deres uimodståelige smag. På grund af den nænsomme tørringsproces forbliver kødet fyldt med essentielle vitaminer og mineraler, som gavner din hunds sundhed.

Højkvalitetsprotein til Sund Muskelopbygning

Hønsekød er kendt som en af de bedste kilder til højkvalitetsprotein, som hjælper din hund med at opretholde stærke muskler og en sund krop. Godbidderne indeholder en række B-vitaminer, herunder B1, B2, B6 og B12, som spiller en vigtig rolle i kroppens mange funktioner, især når det kommer til hud- og pelspleje. Din hund vil derfor ikke kun nyde godbidderne, men også få gavn af de ernæringsmæssige fordele.

Fedtfattige Godbidder – Perfekte til Vægttab

Snackies Kyllinge Cubes 180g er fedtfattige, hvilket gør dem velegnede til hunde, der har brug for at passe på vægten. På grund af det lave fedtindhold kan du belønne din hund med flere godbidder under træningen uden at skulle bekymre dig om vægtøgning. Det gør dem ideelle til hunde, der træner regelmæssigt, eller til dem, der har brug for et kalorielet alternativ.

Let Fordøjelige og Skånsomme for Maven

Hønsekødet er ikke kun næringsrigt, men også meget let fordøjeligt. Det gør disse godbidder ideelle til hunde med en følsom mave eller fordøjelsesproblemer. Godbidderne er også skånsomme mod fordøjelsessystemet, hvilket gør dem perfekte til regelmæssig brug uden risiko for ubehag.

Vigtige Vitaminer og Mineraler til Støtte for Sundheden

De lufttørrede godbidder indeholder vigtige næringsstoffer som jern og kalium, som hjælper med blodproduktionen og regulering af væskebalancen i hundens krop. De mange sundhedsmæssige fordele gør disse træningsgodbidder til et fremragende valg for hundeejere, der ønsker at give deres kæledyr noget mere end bare en almindelig snack.

Se alle vores naturlige godbidder her

Yderligere information

Vægt 0.500 kg