Snackies Andebryst med Sødkartoffel 170g

59.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Små tyggestænger med And og Sødekartoffel – Intet andet!

På lager

Varenummer (SKU): 4004223010972

Beskrivelse

Perfekt kombination af andebryst og sødkartoffel

Snackies Andebryst med Sødkartoffel 170g kombinerer det bedste fra både kød og grønt. De små sticks er lavet af fin, aromatisk andebryst omviklet omkring nærende sødkartoffel. Denne smagfulde snack er både fedtfattig og letfordøjelig, hvilket gør den til det ideelle valg for hunde med følsom fordøjelse eller allergi.

Kvalitetsproteiner og let fordøjeligt andekød

Andekød er kendt for sit høje indhold af kvalitetsproteiner, der er vigtige for din hunds muskelopbygning og generelle sundhed. Det er ikke kun smagfuldt, men også skånsomt mod maven og nemt for hunde at fordøje. Andekødet indeholder desuden en lang række mineraler og vitaminer, som styrker din hunds sundhed, uden at tilføre unødvendigt fedt – perfekt til hunde, der skal holde vægten nede eller ikke er så aktive.

Sødkartoffel – en kilde til sundhed

Snackies Andebryst med Sødkartoffel 170g er en nærende grøntsag, som er rig på vitaminer, beta-caroten og mineraler. Den har et højere næringsindhold end almindelige kartofler og er en fantastisk kilde til kostfibre, der kan hjælpe med at fremme en sund fordøjelse. Kombinationen af sødkartoffel og andekød gør denne snack ikke kun velsmagende, men også yderst sund for din hund.

Skånsomt tilberedt uden kunstige tilsætningsstoffer

Snackies Andebryst med Sødkartoffel er fremstillet med omhu. Andekødet er lufttørret for at bevare smag og næringsstoffer, mens sødkartoflerne er nænsomt forkogte. Der er ingen kunstige konserveringsmidler, tilsætningsstoffer, sukker eller korn i disse snacks, hvilket gør dem til et sundt og naturligt valg for din hund.

Snackies Andebryst med Sødkartoffel er den perfekte snack til at forkæle din hund med velsmag og næring i én bid!

Se det store udvalg af godbidder her.

Yderligere information

Vægt 0.500 kg