Snackies Heste Cubes

39.95 kr.109.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Godbidder lavet af ren hestekød – Intet andet!

Varenummer (SKU): N/A

Beskrivelse

Perfekt til hunde med sensitiv fordøjelse

Snackies Heste Cubes er det ideelle valg for hunde, der har brug for mere sensitiv kost. Hestekød er kendt for at være hypoallergent, hvilket gør det til en fremragende og sikker erstatning for traditionelle godbidder. Hvis din hund har allergiske reaktioner over for almindelige proteinkilder som kylling eller oksekød, kan Snackies Heste Cubes være en skånsom og velsmagende løsning.

Rigt på essentielle vitaminer og mineraler

Hestekød er en rød kødtype, som er fyldt med vigtige næringsstoffer, der gavner din hunds sundhed. Snackies Heste Cubes indeholder et højt niveau af Vitamin A, som understøtter din hunds knoglevækst, øger synsevnen og styrker immunsystemet. Derudover bidrager det høje jernindhold til en sund blodcirkulation, hvilket er afgørende for din hunds generelle velbefindende.

Fedtfattig og næringsrig snack

På trods af sin intense smag er hestekød kendt for sit lave fedtindhold. Det betyder, at du trygt kan forkæle din hund med flere godbidder uden at bekymre dig om vægtøgning. Heste Cubesne er derfor perfekte til hunde, der har brug for at holde sig i form, men stadig ønsker en smagfuld belønning. De er også ideelle for hunde, der har brug for en ernæringsmæssig opgradering uden unødvendige kalorier.

Perfekt til træning og daglig belønning

Heste Cubes er små, lækre terninger, som er nemme at håndtere under hundetræning. Deres krydrede og velsmagende natur gør dem uimodståelige for hunde, hvilket gør dem til den perfekte belønning under træningssessioner eller som en daglig forkælelse. Hver eneste bid giver din hund både glæde og næring.

Snackies Heste Cubes kombinerer hypoallergen ernæring med stor smag – en sund snack, din hund vil elske!

Se det store udvalg af godbidder her.

Yderligere information

Vægt 0.2 kg
Størrelse (kg)

, ,