Whimzees Wellness Alligator Pakke 12stk.

119.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Den unikke alligatorform gør disse godbidder til mere end blot en snack – de er designet til at stimulere din hunds interesse og holde den beskæftiget, samtidig med at de effektivt bidrager til at mindske plak og tandsten. Godbidderne hjælper også med at bekæmpe dårlig ånde, hvilket efterlader din hunds ånde frisk og ren.

12 stk alligatorer i størrelse M

På lager

Varenummer (SKU): 8718627750704

Beskrivelse

Whimzees Wellness Alligator Pakke Sjov og effektiv tandpleje for små hunde

Whimzees Wellness Alligator Pakke 12stk. tilbyder en sjov og engagerende løsning til tandpleje for din hund. Den unikke alligatorform gør disse godbidder til mere end blot en snack – de er designet til at stimulere din hunds interesse og holde den beskæftiget, samtidig med at de effektivt bidrager til at mindske plak og tandsten. Godbidderne hjælper også med at bekæmpe dårlig ånde, hvilket efterlader din hunds ånde frisk og ren.

Naturlige og sikre ingredienser

Godbidderne er fremstillet af kun seks primære ingredienser, hvilket gør dem til et sundt valg for din hund. Den vegetariske og kornfrie sammensætning gør Whimzees Wellness Alligator Pakke til et godt alternativ for hunde, der er følsomme over for visse typer foder. Uden kunstige tilsætningsstoffer, farver, smagsstoffer, konserveringsmidler, GMO’er, gluten eller kød, kan du give din hund en snack med god samvittighed.

Effektiv rengøring af tænder og tandkød

Den specielle udformning af Whimzees Alligator sikrer en effektiv rengøring af tænderne, samtidig med at den fremmer sundt tandkød ved at stimulere blodgennemstrømningen. Godbidderne indeholder også vitaminer og antioxidanter, der støtter din hunds generelle sundhed og velvære.

Velegnet til små hunde

Whimzees Wellness Alligator Pakke 12stk. er ideel til små hunde og giver en perfekt størrelse til daglig brug. For at sikre den bedste oplevelse anbefales det at give din hund en passende størrelse godbid dagligt. Det er vigtigt at bemærke, at disse godbidder ikke er egnet til hvalpe under 9 måneder eller hunde, der vejer mindre end 5 pund.

Anvendelsestips

Sørg altid for, at din hund har adgang til frisk vand, og hold øje med dem, mens de tygger for at sikre, at godbidden bliver ordentligt tygget og ikke slugt hel. Med Whimzees Alligator kan du både forkæle din hund og bidrage til dens tandpleje på en sjov og velsmagende måde!

Yderligere information

Vægt 1 kg