Jr Farm Grainless Healthvitalblocks, Luftveje

54.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

JR Farm Health Vital Blokke er den ideelle kornfri snack til gnavere og dværgkaniner, der fremmer både sundhed og velvære. Med et højt indhold af råfibre og nøje udvalgte medicinske urter

På lager

Varenummer (SKU): 4024344238277

Beskrivelse

JR Farm Health Vital Blokke – Luftvejene

JR Farm Health Vital Blokke er den ideelle kornfri snack til gnavere og dværgkaniner, der fremmer både sundhed og velvære. Med et højt indhold af råfibre og nøje udvalgte medicinske urter som kamille, pebermynte, coneflower og salvie, hjælper disse vitalblokke med at styrke immunsystemet og lette vejrtrækningen ved at lindre irriterede slimhinder i næse og hals. Disse sunde snacks understøtter ikke kun åndedrætssystemet, men bidrager også til den generelle sundhed.

Kornfri og Råfiberrig Kost

Health Vital Blokkene er lavet af råfiberrigt hø fra JR Farms egne dyrkede marker, hvilket gør dem til et sundt og naturligt valg for gnavere og dværgkaniner. Det høje indhold af råfibre (24%) hjælper med at slibe dyrets tænder, som vokser hele livet, mens det samtidig fremmer en sund fordøjelse. Da disse blokke er kornfri, er de også ideelle for kæledyr med følsomme maver eller specifikke diætbehov.

Støtter Åndedrætssystemet

Ingredienserne i JR Farm Health Vital Blokke er særligt udvalgt for deres gavnlige virkning på åndedrætssystemet. Kamille, pebermynte, hyldebær og coneflower er kendt for deres antiinflammatoriske egenskaber og evne til at lindre luftvejene. Disse urter hjælper med at åbne næse- og halskanalerne, hvilket gør vejrtrækningen lettere for dit kæledyr. Salvie er tilføjet for dens antiseptiske egenskaber, der bidrager til at opretholde et sundt immunsystem.

Nærende og Naturlige Ingredienser

Vitalblokkene består af naturligt hø fra alpine græsmarker, der indeholder en række græsarter og planter som timothy græs, rødkløver og margueritter. Denne varierede blanding sikrer, at dit kæledyr får en nærende og velsmagende snack fyldt med essentielle næringsstoffer. Blokkene er beriget med yderligere medicinske urter og frø som hørfrø og fennikelfrø, der styrker både fordøjelsen og immunsystemet.

Perfekt som Daglig Snack

Godbidden er en sund og naturlig snack, som kan gives dagligt. De er ideelle til gnavere og dværgkaniner, der har brug for ekstra støtte til deres luftveje eller immunsystem. Med 300 g pr. pakke får du en langtidsholdbar snack, der samtidig stimulerer dit kæledyrs naturlige napping- og gnaveadfærd.

Forkæl dit kæledyr med JR Farm Health Vital Blokke og bidrag til deres sundhed og trivsel på en naturlig og velsmagende måde!

Yderligere information

Vægt 0.4 kg