Ice Lollie Hundeis Refill 60g

39.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Ice Lollie Hundeis Refill 60g er en fantastisk måde at hjælpe din hund med at holde sig kølig.

På lager

Varenummer (SKU): 8714414011218

Beskrivelse

Hold Sommeren Kølig for Din Hund

Når sommerens varme rammer, er det vigtigt at holde vores firbenede venner kølige og hydrerede. Ice Lollie Hundeis Refill 60g er den perfekte løsning til at forkæle din hund med en forfriskende og sund is oplevelse. Disse refill pakker giver dig mulighed for at genbruge din eksisterende cylinder, hvilket gør det både økonomisk og miljøvenligt.

Enkel og Hurtig Forberedelse

Refillen er utrolig nem at bruge. Alt hvad du behøver at gøre, er at tilføje vand til den pulveriserede blanding, ryste godt, og derefter fryse. På ingen tid vil du have en lækker is klar til din hund. Denne simple proces betyder, at du altid kan have en frisk forsyning af hundeis klar til de varme dage.

Naturlige Ingredienser for Sundhed

Vi ved, hvor vigtigt det er for hundeejere at give deres kæledyr sunde og naturlige godbidder. Ice Lollie Hundeis Refill 60g er lavet med kun fire ingredienser, hvilket sikrer, at din hund får en naturlig og sund treat. Ingredienserne er nøje udvalgt for at give maksimal næring og smag uden unødvendige tilsætningsstoffer.

Perfekt til Sommeren

Når temperaturen stiger, kan hunde have svært ved at regulere deres kropstemperatur. Ice Lollie Hundeis Refill 60g er en fantastisk måde at hjælpe din hund med at holde sig kølig. Isen er ikke kun en lækker treat, men også en måde at sikre, at din hund forbliver hydreret på de varme sommerdage.

Sådan Bruger Du Refill Pakken

  1. Åbn en Ice Lollie Hundeis Refill 60g pakke.
  2. Hæld pulveret i din cylinder.
  3. Tilføj vand til den angivne linje.
  4. Ryst godt for at blande.
  5. Placer cylinderen i fryseren.
  6. Vent til isen er helt frossen.
  7. Server og nyd at se din hund glæde sig over sin nye treat.

Et Produkt Du Kan Stole På

Refillen er udviklet med kærlighed og omsorg for hundes behov. Vi forstår, hvor meget din hund betyder for dig, og derfor stræber vi efter at levere produkter af højeste kvalitet. Giv din hund en smag af sommer med Ice Lollie Hundeis – en treat, der er lige så god for din hund, som den er for planeten.

Køb den tilhørende cylinder her.

Se alle vores Sommer produkter her.

Yderligere information

Vægt 0.500 kg