RuffWear Double Track Coupler 30cm

409.00 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Ruffwear Double Track Coupler er til hundeejeren, der gerne vil gå med 2 hunde i en line.

 

På lager

Varenummer (SKU): 748960587130

Beskrivelse

Konstrueret med robusthed og holdbarhed i tankerne

Den RuffWear Double Track Coupler er konstrueret med robusthed og holdbarhed i tankerne, hvilket gør den til et ideelt valg for hundeejere, der ønsker at gå på opdagelse med mere end én hund. Dette koplingsstykke er fremstillet af slidstærkt og vejrbestandigt materiale. Det innovative design tillader fleksibel bevægelse for hundene, mens det holder dem sikkert sammen.

Sikkerhed og Komfort

Sikkerheden er prioriteret med RuffWear Double Track Coupler. Dette forbedrer både sikkerheden og komforten for dine kæledyr ved at give dem frihed til at bevæge sig naturligt, men stadig under kontrol. De bløde, men stærke materialer sikrer, at koplingsstykket er behageligt for både hund og ejer, hvilket reducerer træk og tryk. Coupleren er med elastik stræk op til 48cm, så stød absorberes. Det giver komfort til både hund og ejer.

Brugervenlighed

RuffWear Double Track Coupler er designet med brugervenlighed i fokus. Den er nem at fastgøre til enhver standard snor og kræver ingen særlige værktøjer eller kompliceret opsætning. Dens ‘one-size-fits-all’ tilgang gør det muligt for ejere af forskellig størrelse og race af hunde at bruge produktet effektivt, hvilket gør det til en alsidig løsning for multi-hundehusholdninger.

Langtidsholdbarhed

Invester i et produkt, der holder. RuffWear Double Track er ikke kun designet til øjeblikkelig tilfredsstillelse men også for langtidsholdbarhed. Det modstandsdygtige materiale og kvalitetsarbejdet sikrer, at koplingsstykket kan holde til mange års brug, hvilket giver en god værdi for pengene. Med RuffWear kan du være sikker på, at du får et produkt, der holder lige så længe som dine eventyr med dine hunde.

Se mere udstyr til hundetræning & jagt her.

Yderligere information

Vægt 0.800 kg