Janni Morsing

Janni Morsing

Veterinærsygeplejerske i PetsPerfect

Mit navn er Janni Morsing og jeg er født og opvokset i Odense. Flyttede til det sønderjyske i 2010 og har boet her lige siden.

Jeg har altid været glad for dyr - især hunde. Jeg startede som hundelufter i mine tidlige teenageår og interessen for adfærd og træning blev større og større.

Jeg tog en adfærdsbehandler uddannelse hos Roger Abrantes, som dengang var en af de meste kendte adfærdspsykolger i Danmark.

Herefter arbejdede jeg hos Dansk Kennel Klub og så gik jeg ellers igang med min drømmeuddannelse som Veterinærsygeplejerske i Højby på Fyn. Her arbejdede jeg bagefter noget tid men flyttede så til Sønderjylland og åbnede en hundesalon. Efter 5 år her startede jeg igen som veterinærsygeplejerske i Sønderborg. Da jeg ville prøve noget nyt blev jeg sjovt nok tjener på en restaurant i Sønderborg - snak lige om karriereskifte. 🤣😜

Nu har jeg fundet drømmejobbet hos PetsPerfect som jeg var med til at starte i 2020. Et perfekt team er vi og jeg ELSKER at rådgive og hjælpe især hunde med foderintolorance og hud og pelsproblemer. Det er dejligt at kunne kombinere alle sine interesser.

I min fritid går jeg lange ture med mine hunde Lågsus og Harry. Den ene er en Husky og den anden en Hvid Schweizisk hyrdehund.

Jeg bruger dem til alle former for hundesport og samtidig er de også rigtig meget at finde på udstillinger. Imellem alt det her har jeg også gennemført klikkertræning uddannelse, opdrætter uddannelse ved DKK og alle mulige andre hundekurser.

Jeg elsker bare hunde - ofte mere end deres ejere 🤣


Hvad Janni specielt også kan hjælpe dig med:

Negleklip

Få klippet negle på din hund af Janni

Foder rådgivning

Er du i tvivl om din hund får det rigtige foder?

Apotek vejledning

Mangler du noget fra apoteket?


Jannis galleri

Agilitytræning med hvid hund
to hvide hunde
hund der ligger i græsset
hvid hund der er ude og bade i en sø
hund og kvinde
dame og hund
Janni Morsing
kvinde og hund ligger og putter