WM Mineralsten Fin

25.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

En afbalanceret blanding af mineraler og andre værdifulde næringsstoffer for at øge din fugles naturlige modstand.

På lager

Varenummer (SKU): 8711304219105

Beskrivelse

Mineralsten Fin: Essentiel Sundhedsfremme for Din Fugl

Sundhed og Aktivering

Mineralsten Fin er designet til at forbedre og vedligeholde sundheden hos dine fugle ved at tilføre en række nødvendige mineraler og næringsstoffer, som fremmer fuglenes naturlige modstandskraft. Denne mineralsten er ikke blot et sundhedstilskud; den fungerer også som en stimulerende aktivitet, der engagerer din fugl. Hvilket er afgørende for dens mentale og fysiske velvære.

Naturlig Calciumkilde

Indholdet af calcium i Mineralsten Fin spiller en kritisk rolle for fuglenes knoglestyrke og generelle sundhed. Calcium er afgørende for mange kropsfunktioner, herunder knogleudvikling og vedligeholdelse, og understøtter også en sund fordøjelse. Hvilket er vigtigt for fugle, der indtager en diæt rig på frø og korn.

Nem at Bruge

Med den praktiske lille snor på bagsiden af mineralstenen er det nemt at fastgøre den til tremmerne i dit fuglebur. Dette sikrer, at mineralstenen altid er tilgængelig for din fugl, så den kan pikke og gnave i den efter behov. Det anbefales at udskifte mineralstenen regelmæssigt for at sikre, at din fugl altid har adgang til disse vigtige næringsstoffer.

Fri Adgang til Næringsstoffer

Det er vigtigt, at Mineralsten Fin tilbydes til fuglen til fri afbenyttelse. Dette sikrer, at din fugl har konstant adgang til de essentielle mineraler og næringsstoffer, der er nødvendige for en sund kost. Regelmæssig udskiftning af mineralstenen sikrer, at din fugl altid har adgang til friske næringsstoffer.

Mineralsten Fin er en afgørende tilføjelse til dit fugleburs miljø, idet den tilbyder væsentlige mineraler og næringsstoffer, som er nødvendige for din fugls sundhed og velvære. Den fungerer ikke kun som en naturlig kilde til calcium og understøtter fordøjelsen, men tilbyder også mental og fysisk stimulering gennem interaktion. Dens lette montering og anbefaling om fri adgang gør det til en uundværlig ressource for fugleejere, der ønsker at fremme deres fugles sundhed på en naturlig og engagerende måde.

Sammensætning: 
Hav algenkalk, muslingeskaller, østersskaller, mavekorn, malet rød ler, calcium, korn

Se vores udvalg af fugletilskud 

 

Yderligere information

Vægt 0.300 kg
Størrelse 7 × 7 × 7 cm