Trixie Xmas Slikkepind med Kylling

15.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Denne delikate godbid er lavet med hele 65% kyllingekød, hvilket sikrer en uimodståelig smagsoplevelse, som din firbenede ven vil elske.

På lager

Varenummer (SKU): 4011905927459

Beskrivelse

Lækre Smagsoplevelser

Forkæl din hund denne jul med Trixie Xmas Slikkepind med Kylling. Denne delikate godbid er lavet med hele 65% kyllingekød, hvilket sikrer en uimodståelig smagsoplevelse, som din firbenede ven vil elske. Kombinationen af kylling og råhud giver ikke kun en fantastisk smag, men også en sjov og tilfredsstillende tyggeoplevelse. Din hund vil glæde sig til at få denne lækkerbisken!

Sundhed og Kvalitet

Trixie er kendt for at prioritere kvalitet og sundhed i deres produkter. Slikkepinden er fremstillet af naturlige ingredienser, der giver en sund snack til din hund. Den høje andel af kød sikrer, at din hund får en god kilde til protein, mens råhuden hjælper med at holde tænderne rene og sunde. Giv din hund en godbid, der både smager godt og er sund for den!

Ideel til Julefejringen

Trixie Xmas Slikkepind med Kylling er ikke bare en godbid; den er også en perfekt tilføjelse til julefejringen. Overrask din hund med denne festlige snack, der vil bringe ekstra glæde til højtiden. Slikkepinden kan bruges som belønning under træning, som en hyggelig snack eller bare som en særlig julegave til din elskede hund.

Praktisk og Let at Opbevare

Denne slikkepind er også praktisk at have med på farten. Den er let at opbevare og kan nemt tages med på gåture, udflugter eller besøg hos venner og familie. Din hund vil elske at få sin egen specielle godbid, uanset hvor I er. Den enkle emballage gør det let at holde slikkepinden frisk og klar til brug.

Giv Din Hund Det Bedste

Forkæl din hund med Trixie Xmas Slikkepind med Kylling denne jul. Denne lækre og sundhedsfokuserede godbid vil helt sikkert blive en favorit, og den vil hjælpe med at skabe uforglemmelige øjeblikke sammen med din firbenede ven. Giv din hund den gave, den fortjener, og lad den nyde smagen af julen!

Yderligere information

Vægt 0.100 kg