Trixie Xmas Juletræ på Pind

15.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Forkæl din hund med Trixie Xmas Juletræ på Pind, en lækker og festlig godbid, der er perfekt til julesæsonen. Denne unikke snack indeholder hele 74% kylling, hvilket gør den til en uimodståelig fornøjelse for enhver hund.

På lager

Varenummer (SKU): 4011905927466

Beskrivelse

Uimodståelig Smag

Forkæl din hund med Trixie Xmas Juletræ på Pind, en lækker og festlig godbid, der er perfekt til julesæsonen. Denne unikke snack indeholder hele 74% kylling, hvilket gør den til en uimodståelig fornøjelse for enhver hund. Den høje kødindhold sikrer, at din firbenede ven får en god kilde til protein, samtidig med at den nyder den dejlige smag af kylling.

Råhud for Sund Tyggeoplevelse

Juletræet er ikke kun velsmagende; det er også designet med en pind af råhud, der giver din hund en tilfredsstillende tyggeoplevelse. Råhuden hjælper med at holde tænderne sunde og reducerer tandbelægning, hvilket gør denne godbid til et sundt valg. Din hund vil elske at tygge på denne lækre kombination af kylling og råhud, som giver timevis af sjov.

Perfekt til Julefejringen

Dette tyggeben er den ideelle godbid til at fejre julen med din hund. Den festlige form som et juletræ tilføjer en sjov og hyggelig atmosfære til enhver julefejring. Overrask din hund med denne specielle godbid, når du fejrer højtiden, og skab uforglemmelige minder sammen.

Giv Din Hund En Specialgave

Forkæl din hund med Trixie Xmas Juletræ på Pind denne jul. Denne lækre og sundhedsfokuserede godbid er ikke blot en snack, men en måde at skabe glæde og festlighed i dit kæledyrs liv.

Se alle vores julebamser og juleudstyr her.

Yderligere information

Vægt 0.100 kg