Trixie Xmas Hyggehule

79.95 kr.345.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Hyggehulen er fremstillet af slidstærk polyester, der er både holdbart og let at rengøre. Indvendigt er den fyldt med skum, som tilføjer ekstra komfort og støtte.

Varenummer (SKU): N/A

Beskrivelse

Hygge og Komfort i Juleferien

Forkæl dit kæledyr denne jul med Trixie Xmas Hyggehule, en ideel oase til dine kæledyr. Denne hyggehule prydes af et festligt julemotiv, der skaber en varm og indbydende atmosfære. Det bløde plys- og lammeskindslignende look giver ikke kun et æstetisk udtryk, men sikrer også, at dit kæledyr får en komfortabel plads til at slappe af og nyde højtidens glæder.

Kvalitetsmaterialer for Optimal Velvære

Hyggehulen er fremstillet af slidstærk polyester, der er både holdbart og let at rengøre. Indvendigt er den fyldt med skum, som tilføjer ekstra komfort og støtte. Denne kombination af materialer gør, at dit kæledyr kan finde ro og tryghed, mens det hygger sig i sin nye hule. Den bløde indvendige overflade er ideel til at skabe en hyggelig soveplads, hvor dit gnaver kan gemme sig væk.

Sikkerhed med Non-Slip Bund

En vigtig funktion ved Trixie Xmas Hyggehule er dens non-slip bund. Denne sikrer, at hulen forbliver stabil, selv når dit kæledyr bevæger sig rundt. Du kan trygt placere hulen i buret uden frygt for, at den glider rundt. Dette gør det lettere for dit kæledyr at komme ind og ud, samtidig med at det føles sikkert og trygt.

Skab Juleglæde for Dit Kæledyr

Juleferien handler om at dele glæde og hygge med dem, vi holder af, og Trixie Xmas Hyggehule er ingen undtagelse. Giv dit kæledyr et varmt og festligt sted at tilbringe vinteren, og se hvordan det nyder sin nye hule. Uanset om det er til leg, afslapning eller søvn, er denne hyggehule den perfekte gave til dit elskede kæledyr denne jul.

Se alle vores Julebamser og juleudstyr her.

Yderligere information

Vægt 0.500 kg
Størrelse

, ,