Trixie Xmas Butterfly

35.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Den festlige sløjfe tilføjer charme og glæde til enhver lejlighed, og den vil helt sikkert bringe smil til ansigtet hos både familie og venner.

På lager

Varenummer (SKU): 4011905925240

Beskrivelse

Stilfuld Juledekoration

Gør din hund klar til jul med Trixie Xmas Butterfly! Denne smukke julesløjfe er designet til at tilføje et festligt touch til dit kæledyrs udseende. Lavet af slidstærkt polyester, sikrer den, at din hund ser både stilfuld og charmerende ud i højtiden. Uanset om I skal til julefrokost eller en hyggelig gåtur, vil denne butterfly med garanti tiltrække opmærksomhed.

Nem At Montere

Trixie Xmas Butterfly er designet til nem montering på dit kæledyrs halsbånd. Den praktiske design gør det hurtigt og enkelt at sætte sløjfen på, så du kan bruge mere tid på at nyde juletiden sammen med din hund. Ingen besvær, bare ren festlighed! Sløjfen sidder sikkert fast, så du kan være tryg ved, at den forbliver på, uanset hvor aktiv din hund er.

Holdbarhed og Kvalitet

Kvalitet er en topprioritet, og Trixie leverer med denne julesløjfe. Polyester-materialet er både slidstærkt og let at rengøre, hvilket gør den ideel til daglig brug i den travle juletid. Den tåler leg og sjov, så din hund kan være den livligste deltager i alle julesammenkomster, uden at du skal bekymre dig om sløjfens holdbarhed.

Perfekt til Festlige Anledninger

Trixie Xmas Butterfly er ikke kun en accessory; det er en måde at gøre din hund til en del af julefejringen. Den festlige sløjfe tilføjer charme og glæde til enhver lejlighed, og den vil helt sikkert bringe smil til ansigtet hos både familie og venner. Tag nogle uforglemmelige billeder af din hund i sin julesløjfe og skab minder for livet.

Gør Julen Speciel

Forkæl din hund med Trixie Xmas Butterfly denne jul. Det er en sjov og stilfuld måde at inkludere dit kæledyr i festlighederne på. Giv din hund et festligt udseende, og lad den dele glæden ved højtiden med hele familien. Gør julen ekstra speciel med dette skønne tilbehør!

Se alle vores julebamser og juleudstyr her.

Yderligere information

Vægt 0.250 kg