Companion Julebamse med Reb

99.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

OBS kommer assorteret !

På lager

Varenummer (SKU): 5701883372653

Beskrivelse

Forkæl Din Hund med Festlig Leg

Giv din hund et væld af sjov denne jul med Companion Julebamse med Reb! Dette festlige legetøj kommer i tre forskellige designs: et nuttet rensdyr, en glad hund og en sjov snemand. Hver bamse er fastgjort til et holdbart reb, hvilket gør det til det perfekte legetøj til både kaste- og trækkelege. Din hund vil elske at lege med disse charmerende figurer, mens de tilføjer en festlig stemning til hjemmet.

Holdbarhed og Kvalitet

Companion Julebamse med Reb er ikke kun sjovt, men også fremstillet af kvalitetsmaterialer. Den bløde plysoverflade sikrer, at din hund kan lege trygt og komfortabelt. Det holdbare reb kan modstå energiske lege og tugging, hvilket gør det til et langtidsholdbart legetøj. Du kan være sikker på, at dette legetøj vil holde til de mange legestunder og give din hund timevis af underholdning.

Stimulering af Legestilstande

Dette legetøj er designet til at stimulere din hunds jagt- og legeinstinkter. Den farverige og bløde overflade fanger hurtigt din hunds opmærksomhed, mens rebet opfordrer til aktiv leg. Uanset om din hund er en ivrig jæger eller en legesyg sjæl, vil Julebamsen med Reb være en uundgåelig del af dens leg. Det er en fantastisk måde at give din hund motion og mental stimulering på.

Perfekt til Julen

Companion Julebamse med Reb er det perfekte legetøj til at fejre højtiden med din hund. Overrask din firbenede ven med dette festlige legetøj, når du dekorerer hjemmet til jul. Det vil ikke kun bringe glæde til din hund, men også skabe hyggelige øjeblikke for hele familien, når I ser jeres hund lege.

Skab Uforglemmelige Minder

Forkæl din hund med Companion Julebamse med Reb og skab uforglemmelige minder sammen i denne julesæson. Dette legetøj er ikke bare en gave; det er en mulighed for at tilbringe kvalitetstid og opleve glæden ved leg. Lad julen begynde for din firbenede ven med dette sjove og festlige legetøj!

Se alle vores julebamser og juleudstyr her.

Yderligere information

Vægt 0.500 kg