Trixie Gnaver Xmas Lege- og Snackstjerne

45.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Dette legetøj hjælper med at holde dine kæledyr mentalt stimuleret og aktive, hvilket er vigtigt for deres trivsel. Det er en sjov måde at sikre, at de får både motion og mental udfordring.

På lager

Varenummer (SKU): 4011905926551

Beskrivelse

Interaktiv Leg for Gnavere

Giv dine gnavere en sjov og stimulerende oplevelse med Trixie Gnaver Xmas Lege- og Snackstjerne! Dette unikke aktiveringslegetøj er designet til at blive hængt i burret til din kanin eller dit marsvin, hvilket opfordrer til interaktiv leg. Den festlige stjerne skaber ikke kun glæde, men giver også dine kæledyr en måde at underholde sig selv på, mens de udforsker og leger.

Snackmuligheder for Variation

Denne Snackstjerne er ikke kun et legetøj; det fungerer også som en praktisk snackholder. Du kan nemt fastgøre forskellige grøntsager eller godbidder i stjernen, hvilket giver dine gnavere en belønning, mens de leger. Denne dobbelte funktion holder dine kæledyr engagerede og motiverede, og sikrer, at de får en sund og varieret kost.

Kvalitet og Holdbarhed

Dette legetøj er fremstillet af holdbare materialer, der kan modstå den aktive leg fra dine gnavere. Det er designet til at være både sikkert og slidstærkt, hvilket gør det ideelt til daglig brug. Du kan være tryg ved, at Trixie Gnaver Xmas Lege- og Snackstjerne vil holde til selv de mest energiske legestunder, hvilket gør det til en værdifuld tilføjelse til dit kæledyrs bur.

Stimulering af Naturlige Instinkter

Med sin interaktive design opfordrer Snackstjernen dine gnavere til at bruge deres naturlige instinkter til at udforske og finde deres snacks. Dette legetøj hjælper med at holde dine kæledyr mentalt stimuleret og aktive, hvilket er vigtigt for deres trivsel. Det er en sjov måde at sikre, at de får både motion og mental udfordring.

En Festlig Tilføjelse til Hjemmet

Giv dine gnavere noget ekstra at glæde sig til denne jul med Trixie Gnaver Xmas Lege- og Snackstjerne. Den farverige og festlige design gør det til en sjov tilføjelse til deres bur og bringer en hyggelig atmosfære til dit hjem.

Se også Julekalender til kanin & gnaver.

Yderligere information

Vægt 0.500 kg