Trixie Gnaver Juletræ med Gulerødder & Blomster 90g

49.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

1 stk.

OBS Kommer assorteret !

På lager

Varenummer (SKU): 4011905927824

Beskrivelse

En Festlig Delikatesse til Juletid

Forkæl dine gnavere med Trixie Gnaver Juletræ med Gulerødder/Blomster 90g! Denne juletræsformede godbid er skabt til at bringe glæde og festlighed til dine kæledyr i juletiden. Med sin farverige præsentation og delikate ingredienser er denne godbid perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære, mens du fejrer højtiden sammen med dine firbenede venner.

Unik Smagsoplevelse med Persille

Hver godbid er beriget med persille, som tilføjer en unik smagsdimension og en appetitvækkende aroma. Denne naturlige ingrediens gør godbidderne endnu mere fristende for dine gnavere og opmuntrer dem til at nyde en sund snack. Kombinationen af gulerødder og blomster gør ikke kun godbidderne lækre, men også visuelt tiltalende, hvilket giver en ekstra dimension til dine kæledyrs måltider.

Variation med To Lækre Valgmuligheder

Trixie Gnaver Juletræet tilbyder variation, som er nøglen til at holde dine kæledyr interesserede. Med seks juletræsformede godbidder beriget med gulerødder og seks med blomster, kan du give dine gnavere en bred vifte af smagsoplevelser. Denne diversitet sikrer, at dit kæledyr aldrig bliver træt af snakken og altid ser frem til deres næste godbid.

Udstillingsvenligt Design

Produktet præsenteres i et udstillingsvenligt display, hvilket gør det nemt at vise og give en festlig atmosfære i dit hjem. Det dekorative design gør det ikke kun praktisk, men også en smuk tilføjelse til juledekorationerne. Giv dine kæledyr den bedste julegave og nyd synet af dem, der forkæler sig med disse lækre godbidder.

En Uforglemmelig Juleoplevelse

Trixie Gnaver Juletræ med Gulerødder/Blomster 90g er ikke blot en godbid; det er en måde at skabe uforglemmelige minder med dine kæledyr i julesæsonen. Forkæl dem med smagfulde og farverige godbidder, og lad dem nyde den festlige atmosfære, mens de oplever glæden ved juletidens lækkerier!

Se også Julekalender til kanin & gnaver.

Yderligere information

Vægt 0.500 kg