KONG Shakers Bobz Mallard

119.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

29x10x9cm

På lager

Varenummer (SKU): 035585498560

Beskrivelse

Interaktiv leg med sjovt design

KONG Shakers Bobz Mallard er det perfekte legetøj til hunde, der elsker at ryste og kaste rundt med deres legetøj. Denne and har en ekstra lang krop og en fleksibel hals med en stærk snor, som gør den ideel til instinktiv rystelek. Den wobbly hals inviterer til actionfyldte lege. Din hund kan få afløb for sine naturlige instinkter ved at ryste og kaste rundt med legetøjet.

Lavtonet squeaker for ekstra underholdning

Inde i KONG Shakers Bobz Mallard er der en lavtonet squeaker, der forlænger legetiden ved at stimulere hundens naturlige jagtinstinkt. Lyden fra squeakeren tilføjer en sjov dimension til legen og opfordrer din hund til at blive ved med at interagere med legetøjet. Den dybe tone gør det mere engagerende og sikrer, at din hund forbliver underholdt i længere tid.

Holdbarhed, der modstår intens leg

Denne bamse er designet til at modstå selv den mest intense leg. Legetøjet har et ekstra lag af forstærkning, der gør det robust nok til trække- og kastelege, samtidig med at det forbliver fleksibelt. Det gør dette legetøj perfekt til aktive hunde, der elsker at ryste, flænse og bide i deres legetøj.

Perfekt til forskellige legeaktiviteter

Uanset om din hund elsker at lege med trækkelege, hente, eller blot ryste sit legetøj rundt, er KONG Shakers Bobz Mallard ideelt. Legetøjets lange, floppy krop gør det let for din hund at gribe og kaste rundt med, mens den robuste snor i halsen sørger for, at det kan modstå selv den mest energiske leg.

Se alle de berømte KONG bamser her.

Yderligere information

Vægt 0.2 kg