KONG Shakers Bobz Pig

119.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

30x14x9cm

På lager

Varenummer (SKU): 035585498539

Beskrivelse

Interaktivt og sjovt design

KONG Shakers Bobz Pig er det perfekte legetøj til hunde, der elsker at lege og ryste deres legetøj. Dette sjove, griseformede legetøj har en lang, fleksibel hals med en holdbar snor indeni, som giver hunden mulighed for at ryste og kaste det rundt. Den wobblende hals og den lange, floppy krop opfordrer til instinktiv leg. Dette gør det til en favorit blandt aktive og legesyge hunde.

Lavtonet squeaker for ekstra sjov

Inde i KONG Shakers Bobz Pig finder du en lavtonet squeaker, der stimulerer din hunds naturlige jagtinstinkter. Denne squeaker tilføjer en ekstra dimension af sjov ved at give hunden tilfredsstillelsen af at høre lyden, hver gang den bider eller kaster legetøjet. Den dybe tone gør det mere engagerende og holder din hund underholdt i længere tid.

Robust og holdbart legetøj

Denne bamse er fremstillet med en ekstra holdbar snor i halsen og et lag af forstærkning for at sikre, at det kan modstå intens leg. Legetøjet er designet til at tåle træk, kaste- og flænselege. Dette gør det ideelt til både indendørs og udendørs leg. Det holdbare design betyder, at det vil vare længere, selv med hårdhændet leg, så du og din hund kan nyde det i timevis.

Ideelt til forskellige lege

Uanset om din hund elsker at lege trækkelege, hente eller blot kaste rundt med sit legetøj, er KONG Shakers Bobz Pig det perfekte valg. Den lange krop og fleksible hals gør det let at kaste og flænse rundt. Dette giver din hund mulighed for at slippe sin energi løs og tilfredsstille sine naturlige instinkter.

Se alle de berømte KONG bamser her

Yderligere information

Vægt 0.2 kg