Snackies Gede Sticks 170g

59.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Tyggestænger lavet af kun ged til hunde i alle størrelser.

På lager

Varenummer (SKU): 4004223020483

Beskrivelse

Velsmagende og letfordøjelig gede snack

Snackies Gede Sticks 170g er en uimodståelig snack til hunde, der elsker smagen af lækkert gedevildt. Disse strimler er både velsmagende og letfordøjelige, hvilket gør dem til et ideelt valg for hunde i alle aldre. Gede kød er kendt for sin milde smag og bløde konsistens, hvilket gør disse sticks til en favorit blandt mange firbenede venner.

Ideelle til hunde med allergier

En af de største fordele ved Snackies Gede Sticks er, at de er fremstillet med dyre monoprotein. Dette gør dem særligt velegnede til hunde med allergier eller fødevareintolerancer. Gede kød er naturligt fedtfattigt og er en sjælden proteinkilde i mange hundefoder, hvilket reducerer risikoen for allergiske reaktioner. Din hund kan nyde en sund snack uden bekymringer.

Rige på vigtige næringsstoffer

Snackies Gede Sticks er ikke kun lækre, men også fulde af næringsstoffer. Gede kød indeholder en god mængde proteiner samt vigtige vitaminer, mineraler og sporstoffer, herunder folinsyre og vitamin B12. Disse næringsstoffer spiller en afgørende rolle i at støtte din hunds nervesystem og metabolismen, hvilket hjælper med at opretholde en sund livsstil.

Uden kunstige tilsætningsstoffer

Ligesom alle Snackies produkter er Gede Sticks fri for korn, sukker og kunstige tilsætningsstoffer. Dette sikrer, at du giver din hund en naturlig og sund snack, som du kan stole på. Sticksene er også nemme at dele, hvilket gør dem perfekte som træningsbelønning eller som en velsmagende snack i løbet af dagen.

Snackies Gede Sticks 170g er den ideelle belønning til din hund, og en sund måde at forkæle den på med velsmag og ernæring i hver bid!

Se alle de lækre natulige hundesnacks her.

Yderligere information

Vægt 0.3 kg