Snackies Kyllingebryst med Gulerod

39.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Tyggestænger til hunde lavet af ren kyllingekød og gulerødder.

Varenummer (SKU): N/A

Beskrivelse

Næringsrig og velsmagende godbid

Snackies Kyllingebryst med Gulerod er den ideelle snack til hunde i alle aldre. Disse lækre gemüesticks kombinerer fint kyllingekød med sunde gulerødder for at skabe en velsmagende godbid, der er både sund og fyldt med essentielle næringsstoffer. Kyllingekød er en fremragende kilde til protein og indeholder mange vigtige vitaminer og mineraler, hvilket gør det til en perfekt tilføjelse til din hunds kost.

Rig på vitaminer og mineraler

Kyllingekød er ikke kun velsmagende, men også næringsrigt. Det er en god kilde til jern, som er vigtigt for blodproduktionen, og kalium, som er essentielt for hjertets funktion. Gulerødderne i Snackies Kyllingebryst med Gulerod er rige på beta-carotin, en antioxidant der omdannes til vitamin A i kroppen og understøtter hundens syn og immunforsvar. Denne kombination af ingredienser gør disse gemüesticks til en sund snack, som din hund vil elske.

Perfekt til sensitive maver

Kyllingebryst med Gulerod er særligt velegnede til hunde med sensitive maver eller dem, der er på diæt. Den letfordøjelige opskrift sikrer, at selv de mest kræsne hunde kan nyde disse lækre godbidder. Snacksene er skånsomt lufttørrede, hvilket bevarer de vigtige næringsstoffer, og de indeholder ingen kunstige konserveringsmidler eller tilsatte sukkerarter og kornprodukter.

En sund belønning til din hund

Giv din hund en sund og lækker belønning med Snackies Kyllingebryst med Gulerod. Uanset om det er som en snack mellem måltiderne eller som belønning under træning, er disse gemüesticks en perfekt måde at forkæle din firbenede ven på. Vælg en snack, der både smager godt og bidrager til din hunds sundhed!

Se det store udvalg af godbidder her.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse (kg)

,