Whimzees Wellness Gevir Pakke 24 stk.

119.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Whimzees Wellness Gevir Pakke indeholder 24 lækre tyggeting, der er specielt designet til at holde din hund engageret i længere tid. Disse tyggestykker er fremstillet med naturlige ingredienser og er helt fri for råhud, hvilket sikrer en sikker og tilfredsstillende tyggeoplevelse for din hund.

På lager

Varenummer (SKU): 8718627755105

Beskrivelse

Whimzees Wellness Gevir Pakke – Den perfekte tyggeoplevelse for din hund

Whimzees Wellness Gevir Pakke indeholder 24 lækre tyggeting, der er specielt designet til at holde din hund engageret i længere tid. Disse tyggestykker er fremstillet med naturlige ingredienser og er helt fri for råhud, hvilket sikrer en sikker og tilfredsstillende tyggeoplevelse for din hund. Mens din hund tygger, hjælper disse godbidder med at rense tænderne, hvilket fremmer en sund mundhygiejne.

Naturlige og sunde ingredienser

Godbidderne er lavet med et begrænset antal naturlige ingredienser, hvilket gør dem til et sundt valg for din hund. Udover at være råhud-fri, er Whimzees Wellness Gevir Pakke også tilsat naturlig kamilleekstrakt, som giver en ekstra smag og bidrager til en beroligende oplevelse. Med ingredienser som kartoffelstivelse, glycerin og calciumcarbonat er disse godbidder designet til at være både velsmagende og nærende.

Passer til mindre hunde

Whimzees Wellness Gevir Pakke kommer i størrelse S, hvilket gør dem velegnede til hunde, der vejer mellem 7-12 kg.

Uden kunstige tilsætningsstoffer

For at sikre, at din hund får den bedste kvalitet, er WHIMZEES Occupy Chews fri for kunstige ingredienser, farver, smagsstoffer, gluten og kød. Dette gør dem til et ideelt valg for hunde med følsomme maver eller allergier, så du kan give dem en godbid med god samvittighed.

Fodervejledning og indhold

Det anbefales at give din hund 1 stk. pr. dag, og godbidderne er velegnede til hunde fra 9 måneders alderen. Hver pose indeholder 24 godbidder, hvilket giver dig mulighed for at forkæle din hund i lang tid. Med denne pakke får du en velsmagende, sund og sikker tyggeoplevelse, som din hund vil elske!

Fremstillet uden kunstige ingredienser, farver, smagsstoffer eller konserveringsmidler eller GMO’er, gluten eller kød.

Ingredienser

Kartoffelstivelse, Glycerin, Pulveriseret cellulose, Lecithin, Tørgær, Maltekstrakt, lupin, Calciumcarbonat, kamilleekstrakt 0,20 %

Se alle tyggeben til hunde her

Yderligere information

Vægt 1 kg