Trixie Legetunnel med 6 indgange

169.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Tunnelen er fremstillet af slidstærkt polyester med et attraktivt nylonlook, der ikke kun ser godt ud, men også er nemt at rengøre.

På lager

Varenummer (SKU): 4011905627939

Beskrivelse

Naturlig Tunnelsystem Oplevelse

Trixie Legetunnel med 6 indgange er designet til at efterligne naturlige tunnelsystemer, hvilket gør den til det perfekte legetøj for nysgerrige katte. Med dens flere indgange kan din kat udforske, lege og jage på en måde, der føles helt naturlig. Dette legetøj stimulerer både kattens instinkter og nysgerrighed, og det vil hurtigt blive en favorit i dit hjem.

Stabilitet Garanteret

En af de bemærkelsesværdige funktioner ved Trixie Legetunnelen er dens stabilitet, der skyldes den indbyggede spiralfjeder. Denne funktion sikrer, at tunnelen holder formen, selv når din kat hopper ind og ud af den. Du behøver ikke at bekymre dig om, at tunnelen kollapser under leg, hvilket gør det til en sikker og holdbar løsning til leg og udforskning.

Holdbart Nylonlook

Tunnelen er fremstillet af slidstærkt polyester med et attraktivt nylonlook, der ikke kun ser godt ud, men også er nemt at rengøre. Den robuste konstruktion betyder, at Trixie Legetunnelen kan modstå selv de mest energiske lege. Uanset om din kat elsker at klatre, gemme sig eller lege, vil denne tunnel kunne klare det hele uden at miste sin form eller funktion.

Stimulerende Legemuligheder

Med 6 indgange tilbyder Trixie Legetunnelen et væld af legemuligheder. Din kat kan jage, gemme sig og overvåge sin omgivelse fra forskellige vinkler, hvilket holder dem underholdt i timevis. Tunnelen kan nemt placeres i stuen, soveværelset eller et andet område, hvor din kat ofte tilbringer tid, hvilket gør den til en alsidig tilføjelse til dit hjem.

En Uundgåelig Tilføjelse til Dit Kattens Legetøj

Trixie Legetunnel med 6 indgange er ikke bare et legetøj; det er et aktivitetscenter, der opfordrer din kat til at være aktiv og engageret. Giv din kat muligheden for at udforske og lege på en sjov og stimulerende måde med denne fantastiske legetunnel!

Se alle de forskellige Kattetunnel her

Yderligere information

Vægt 0.4 kg