Companion Delux Chicken Donuts

49.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Companion Delux Chicken Donuts er den ideelle godbid til din hund, hvis du ønsker at forkæle den med noget både lækkert og sundt.

På lager

Varenummer (SKU): 5701883392545

Beskrivelse

Naturlige Ingredienser

Companion Delux Chicken Donuts er den ideelle godbid til din hund, hvis du ønsker at forkæle den med noget både lækkert og sundt. Disse donuts er fri for kunstige farvestoffer og konserveringsmidler, hvilket sikrer, at din firbenede ven får en godbid, der ikke kun smager godt, men også er sund. Ved at vælge naturlige ingredienser, giver du din hund de bedste betingelser for et langt og sundt liv.

Engagerende Donut-Form

Den unikke donut-form på Companion Deluxe Chicken Donuts tilføjer et sjovt element til snacktiden. Hunde elsker at tygge og lege, og med disse donuts får de en godbid, der er både velsmagende og engagerende. Formen gør det muligt for din hund at lege med maden, hvilket stimulerer både deres sind og krop. Dette kan være særligt gavnligt for hunde, der har brug for ekstra aktivering i hverdagen.

Perfekt Til Belønning

Uanset om det er til belønning eller blot som en lækker snack, er Companion Deluxe Chicken Donuts det perfekte valg. De kan nemt bruges  som en godbid, når din hund har været ekstra dygtig. Den appetitlige smag af kylling vil uden tvivl glæde din hund og gøre hver belønning til en fornøjelse.

Din Hund Fortjener Det Bedste

Når du vælger Companion Delux Chicken Donuts vælger du ikke kun en velsmagende godbid, men også et produkt, der prioriteter din hunds sundhed. Giv din hund muligheden for at nyde en sund og sjov godbid, der er fremstillet med omtanke. Forkæl din firbenede ven med en godbid, der kombinerer smag og sundhed – fordi din hund fortjener det bedste!

Udforsk alle vores Tyggeben til hunde.

Yderligere information

Vægt 0.2 kg