Kokosnød hule

45.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

På lager

Varenummer (SKU): 4011905761602

Beskrivelse

Det perfekte tilflugtssted for gnavere og reptiler

Kokosnød hule er det ideelle tilflugtssted til gnavere og reptiler, designet til at skabe et trygt og naturligt miljø for dine kæledyr. Med disse huler kan du tilbyde dine kæledyr et sikkert sted at hvile og udforske. Dette er vigtigt for deres trivsel og livskvalitet.

Naturlige materialer for en tryg oase

Kokosnød hule er fremstillet af 100% naturlige materialer, hvilket sikrer, at de er sikre for dine kæledyr. Det naturlige design giver en autentisk fornemmelse, der efterligner dyrenes naturlige habitat. At bruge naturlige materialer er ikke kun godt for dyrene, men det bidrager også til at skabe et sundt miljø, hvor de kan trives. Dine kæledyr vil føle sig trygge i denne oase, hvilket er essentielt for deres mentale og fysiske velvære.

Berigende miljø til leg og hvile

Kokosnød hulen tilbyder ikke kun et trygt sted for hvile, men også en sjov mulighed for leg og udforskning. Dyrene kan kravle ind og ud af hulerne, hvilket stimulerer deres naturlige instinkter og opfordrer til aktivitet. Dette berigede miljø er vigtigt for deres trivsel og hjælper med at forhindre kedsomhed, som kan føre til stress og adfærdsproblemer.

Alsidig anvendelse til akvarier

Kokosnød hulen er også velegnet til akvarier, hvilket gør den til et alsidigt tilbehør til forskellige kæledyr. Uanset om du har gnavere, reptiler eller akvatiske dyr, tilbyder disse huler et sikkert og naturligt miljø, der fremmer sundhed og trivsel. Giv dine kæledyr den komfort og tryghed, de fortjener, med dette sæt af kokoshuler.

Se alle de forskellige Hamster huse her.

Yderligere information

Vægt 0.3 kg