Grittyhus til Gnaver

75.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

14,5 x 11 x 11,5 cm.

På lager

Varenummer (SKU): 5400585162363

Beskrivelse

Det Perfekte Hjem for Din Lille Ven

Hus til gnaver Gritty er det ideelle tilflugtssted for små gnavere som hamstere. Dette hus er designet med fokus på komfort og sikkerhed, hvilket gør det til et perfekt hjem for din lille ven. Med sit funktionelle design tilbyder Gritty både et hyggeligt gemmested og en sjov legeplads, der stimulerer din gnavers naturlige instinkter.

Sikker og Behagelig Indretning

Gritty er fremstillet af sikre og holdbare materialer, der giver din gnaver et trygt miljø. Det rummelige interiør giver plads til at bevæge sig frit og udforske, samtidig med at det beskytter mod stress og kedsomhed. Den lukkede design gør det muligt for din hamster at føle sig sikker og skjult, hvilket er vigtigt for dens velvære.

Stimulerende Legemuligheder

Dette hus er ikke kun et sted at sove; det fungerer også som en sjov legeplads. Med forskellige niveauer og indgange opfordrer Gritty til aktiv leg og udforskning. Gnavere elsker at klatre, grave og udforske, og Gritty tilbyder en spændende oplevelse, der holder dem underholdt i timevis. Det er en fantastisk måde at fremme motion og mentale udfordringer for din lille ven.

Nem Rengøring og Vedligeholdelse

Hus til gnaver Gritty er designet med nem rengøring i tankerne. Det er vigtigt at holde din gnavers hjem rent for at sikre dens sundhed og trivsel. Gritty kan let adskilles og rengøres, hvilket gør det nemt at opretholde et hygienisk miljø. Med en enkel vedligeholdelsesrutine kan du sikre, at dit kæledyr altid har et rent og sikkert sted at bo.

Se alle de forskellige Hamster Huse her.

Yderligere information

Vægt 0.3 kg