Gnaverlegetøj Tinta Vippe

49.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

19 x 7 x 6 cm.

På lager

Varenummer (SKU): 5400585116212

Beskrivelse

Underholdning og Motion til Din Gnaver

Gnaverlegetøj Tinta Vippe er det perfekte legetøj til at holde din hamster eller andre små gnavere aktive og underholdt. Med en størrelse på 19 x 7 x 6 cm er denne legetøjsvippe ideel til små dyr, der elsker at lege og udforske deres omgivelser. Den tilbyder ikke kun sjov, men også vigtig motion, som er essentielt for en sund livsstil.

Stimulerende Leg

Gnaverlegetøj Tinta Vippe er designet til at stimulere din gnavers naturlige instinkter og opfordre til leg. Gnavere er nysgerrige af natur, og dette legetøj giver dem mulighed for at udforske og interagere på en sjov måde. Ved at vippe og balancere kan din hamster eller andet lille kæledyr træne sine muskler, hvilket er vigtigt for at holde dem sunde og aktive.

Holdbart Materiale

Legetøjet er fremstillet af holdbare materialer, der er sikre for dine gnavere at lege med. Tinta Vippe er designet til at modstå det nysgerrige bid og gnaven fra din gnaver, så du kan være sikker på, at det vil holde i lang tid. Med dette legetøj kan du give din hamster en sjov og sikker legeoplevelse, uden at skulle bekymre dig om slid eller skader.

Perfekt til Indendørs Leg

Tinta Vippe er perfekt til indendørs leg. Dette gør det til en ideel tilføjelse til dit gnavers bur. Det kan let placeres i enhver hjørne og tilføjer et sjovt element til din gnavers miljø. Med legetøjsvippen kan du holde din gnaver underholdt, mens den bruger sin tid på at lege og udforske, hvilket også kan hjælpe med at reducere kedsomhed og stress.

Se alt vores Hamster legetøj her.

Yderligere information

Vægt 0.3 kg