PoopyGo Poop Bag Dispenser Tiger

75.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Dispenseren er designet til at rumme standard hømhøm poser, så du nemt kan trække en pose ud, når det er nødvendigt.

På lager

Varenummer (SKU): 8716759646810

Beskrivelse

Praktisk og funktionel design

PoopyGo Poop Bag Dispenser Tiger er den perfekte løsning til hundeejere, der ønsker at have hømhøm poser lige ved hånden. Denne dispenser er designet til at blive fastgjort til din hundesnor, så du altid er klar til at tage dig af din hunds behov. Den praktiske design sikrer, at du aldrig glemmer at medbringe poser, når du går tur med din hund. Med denne dispenser slipper du for at lede efter poser i lommen.

Stilfuld og moderne

Udover sin funktionalitet er PoopyGo Poop Bag Dispenser Tiger også en stilfuld accessory til din hundesnor. Med sit unikke design tilføjer denne dispenser et legende og farverigt touch til dine gåture. Den kombinerer praktisk anvendelighed med æstetisk appel, så du ikke kun får en løsning på opbevaring, men også et flot element til dit hundeudstyr. Uanset om du er på en kort gåtur eller en længere udflugt, vil denne dispenser gøre det lettere at holde styr på hømhøm poserne.

Nem adgang til hømhøm poser

Dispenseren er designet til at rumme standard hømhøm poser, så du nemt kan trække en pose ud, når det er nødvendigt. Dette gør det hurtigere og mere bekvemt at rydde op efter din hund. Desuden er dispenseren nem at genopfylde, så du altid har poser klar til brug. Den smarte åbning gør det muligt at trække poser ud uden besvær. Dette sparer tid og gør det til en mere behagelig oplevelse at tage sig af dit kæledyrs behov.

Hold miljøet rent

At have en PoopyGo Poop Bag Dispenser Tiger ved hånden hjælper med at sikre, at du altid rydder op efter din hund. Dette bidrager til et renere og mere ansvarligt miljø for alle. Ved at have en praktisk og stilfuld løsning til hømhøm håndtering opfordrer du også andre hundeejere til at tage ansvar for deres kæledyrs affald.

Se andet tilbehør til Høm høm poser her.

Yderligere information

Vægt 0.2 kg