Kæmpe Hundeseng 6XL

1,599.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

180x120x35 cm

Beige

På lager

Varenummer (SKU): 5710525025574

Beskrivelse

Rigelig plads til hunde, katte og børn

Kæmpe Hundeseng 6XL er designet til at give den ultimative komfort til din hund eller kat, samtidig med at der også er plads til børnene. Denne rummelige seng er perfekt til familier med kæledyr, der ønsker at slappe af sammen. Med sit generøse format tilbyder denne seng et hyggeligt fristed for både to- og firbenede familiemedlemmer.

Fantastisk blød og åndbar

Sengen er fremstillet af bløde, varme og åndbare materialer, der sikrer en behagelig nattesøvn for dit kæledyr. Det skridsikre underlag holder sengen stabil, så den forbliver på plads, uanset hvor meget dit kæledyr bevæger sig. Uanset om din hund elsker at rulle sig sammen eller strække sig, vil den finde optimal komfort i denne seng.

Praktiske funktioner og tilbehør

Kæmpe Hundeseng 6XL kommer med en lille lomme på siden, der er ideel til opbevaring af småting som legetøj eller godbidder. Sengens fyld kan nemt tages ud, så du kan justere komforten efter behov. Der medfølger også en dejlig blød hovedpude og et skønt tæppe, så din hund eller kat kan få den ultimative afslapning.

Nem vedligeholdelse med lynlåse

Når du modtager hundesengen, vil foret i kanten være komprimeret. Vi anbefaler at ryste eller mulre det lidt for at få det til at udfolde sig, hvilket sker efter 24-48 timer. Sengen er designet med lynlåse, der gør det let at fjerne både fyld og bund for vask, hvilket sikrer, at sengen forbliver ren og frisk.

Se alle vores forskellige hundesenge her.

Yderligere information

Vægt 7 kg