Kalender Cavapoo 2025

129.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Nyd et år med Cavapooer – Denne kalender præsenterer 12 billeder af den elskelige hybrid.

På lager

Varenummer (SKU): 5060893276734

Beskrivelse

Oplev Charme og Kærlighed

Træd ind i en verden af glæde med vores Cavapoo kalender, der præsenterer billeder af denne uimodståelige hybrid mellem Cavalier King Charles Spaniel og Poodle. Hver måned bringer et skønt billede, der fremhæver Cavapooens bløde pels og livlige øjne. Denne kalender er ikke kun en praktisk planlægger, men også en kærlig fejring af en af de mest populære hunderacer i dag.

Unikke Egenskaber

Cavapooen er kendt for sin venlige og kærlige personlighed, og denne kalender fanger essensen af denne dejlige race. Hver måned vil du finde billeder, der viser dem i leg, afslapning og nysgerrig udforskning. Disse små hunde har en evne til at bringe glæde ind i hverdagen, og vores kalender minder os om, hvor meget de beriger vores liv.

Praktisk og Stilfuld Design

Vores Cavapoo kalender er ikke kun visuelt tiltalende; den er også designet med funktionalitet for øje. Hver måned har plads til at notere vigtige datoer og opgaver, så du nemt kan holde styr på dit liv. Med farverige billeder, der lyser ethvert rum op, vil denne kalender være et smukt indslag i dit hjem eller kontor.

Den Perfekte Gave til Hundeelskere

Leder du efter den ideelle gave til en hundeelsker? Denne kalender er perfekt til enhver, der elsker Cavapoos! Uanset om det er til fødselsdag, jul eller blot som en kærkommen overraskelse, vil denne kalender bringe glæde til enhver hundeejer.

Fejr Cavapooens Skønhed

Med 12 måneder fyldt med vidunderlige billeder, er denne kalender en perfekt måde at fejre Cavapooens skønhed og charme på. Gør dig klar til at nyde et helt år med kærlighed og glæde, som kun en Cavapoo kan give!

Find din Kalender her ⇒

Yderligere information

Vægt 0.5 kg