Essential Finest Sliced Lamb & Blackberry 125g

65.00 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Essential Finest Sliced Lamb & Blackberry er den ultimative belønning. Håndlavet, lufttørret og helt igennem ren. Ingen korn og 100% ren nydelse.

På lager

Varenummer (SKU): 5711580906723

Beskrivelse

FINEST SLICED LAMB & BLACKBERRY – Den Ultimative Belønning til Din Hund

Vi tør næsten love, at når din hund først har smagt Essential Finest Sliced Lamb & Blackberry, vil der ikke være nogen vej tilbage. Disse små, snittede snacks er lavet af det fineste lam kombineret med brombær, og hver bid er fyldt med smag. Med en størrelse på ca. 0,5 cm er de perfekte som træningsbelønninger eller små snacks under gåturen. Håndlavet og lufttørret i England, dette er en luksusbehandling til din hund, når kun det allerbedste er godt nok.

Premium Ingredienser

Hvad gør Essential Finest Sliced Lamb & Blackberry så specielle? De er sprængfyldt med de lækreste lokale og regionale ingredienser. Faktisk bruger vi 1 kg lam for hvert kilo færdige snacks! Det er en ren smagsoplevelse, som din hund vil elske, og samtidig sikrer vi, at råvarerne er af højeste kvalitet.

Den Perfekte Træningsbelønning

Disse snacks er ikke kun en smagsoplevelse, men også det ideelle valg til træning. Deres lille størrelse gør dem nemme at servere, mens din hund stadig får en luksuriøs belønning. Uanset om I træner nye tricks eller tager en gåtur, vil FINEST SLICED LAMB & BLACKBERRY være et hit.

Håndlavet Perfektion

Snacksene er håndlavet fra A-Å i England med fokus på lokale råvarer. Dette sikrer, at hver snack er lavet med omhu og præcision, så din hund får det bedste af det bedste. De er også BOF-godkendte, hvilket betyder, at de er balancerede og optimale for din hunds ernæring.

Vælg FINEST SLICED LAMB & BLACKBERRY som den ultimative belønning til din hund – smagen, kvaliteten og håndværket er helt i top!

Yderligere information

Vægt 0.2 kg