Rogz Alpinist Sele Rosa

95.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Rogz Alpinist Sele Rosa er designet med både komfort og funktionalitet i tankerne. Disse seler er fremstillet af bløde og holdbare materialer, der sikrer en behagelig oplevelse for både hund og ejer.

På lager

Varenummer (SKU): 649510012792

Beskrivelse

Rogz Alpinist Classic-seler – Komfort og kontrol til dine hundeture

Rogz Alpinist Sele Rosa er designet med både komfort og funktionalitet i tankerne. Disse seler er fremstillet af bløde og holdbare materialer, der sikrer en behagelig oplevelse for både hund og ejer. Med et smart frontfeste til snoren på hundens bryst, er selerne perfekte til afslappede gåture, hvor komfort er i fokus.

Stop-Pull-kontrol for bedre gåture

Når du bruger Rogz Alpinist Sele Rosa sammen med Rogz Multi-snor, får du også fordelene ved Stop-Pull-kontrol. Dette betyder, at selerne hjælper med at korrigere din hunds trækadfærd, hvilket gør gåturene mere behagelige. Den to-punkts styring flytter trykket fra hundens hals til brystet, hvilket både forbedrer hundens komfort og giver dig bedre kontrol over bevægelserne.

Justerbar og kompatibel med sikkerhedssele

Selerne er fuldt justerbare og kan tilpasses hundens størrelse og form for en perfekt pasform. De mange justeringspunkter gør det nemt at finde den rigtige indstilling, uanset om din hund er stor eller lille. Desuden er Rogz Alpinist Classic-seler kompatible med Rogz bilbælteadaptere, hvilket sikrer, at din hund er beskyttet under transport i bilen.

Slidstærkt design og praktisk brug

Rogz Alpinist Classic-seler er fremstillet af et blødt, men samtidig meget slidstærkt stof, som kan modstå daglig brug. De er også praktiske til hverdagsbrug, da de nemt kan bæres under hundejakker, takket være de praktiske åbninger til snoren. Dette gør dem ideelle til kolde eller regnfulde dage, hvor din hund har brug for ekstra beskyttelse.

Fås i flere størrelser og farver

Med Rogz Alpinist Classic-seler kan du vælge mellem forskellige størrelser og farver, så du kan finde den perfekte sele til din hunds behov og stil.

Se alle vores seler her

Yderligere information

Vægt 0.3 kg