JR Farm Tørret Gulerodschips 125g.

34.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

JR FARM Gulerodschips er et 100% naturligt fodermiddel, der består af nænsomt tørrede gulerødder fyldt med vitaminer og næringsstoffer.

125g.

På lager

Varenummer (SKU): 4024344030956

Beskrivelse

JR FARM Gulerodschips – Naturlig og Fiberholdig Snack til Gnavere og kaniner

JR Farm Tørret Gulerodschips er et 100% naturligt fodermiddel, der består af nænsomt tørrede gulerødder fyldt med vitaminer og næringsstoffer. Denne lækre snack er ideel til alle gnavere og dværgkaniner og er særligt rig på råfibre, hvilket fremmer en sund fordøjelse. Gulerødderne er tørret med omtanke for at bevare deres naturlige indhold af vitaminer og mineraler, hvilket gør dem til et sundt og nærende tilskud til dit kæledyrs kost.

Højt Fiberindhold for Sund Fordøjelse

Med et ekstra højt indhold af råfibre (33,2%) bidrager JR FARM Gulerodschips til at holde dit kæledyrs fordøjelsessystem i topform. Fibre er afgørende for gnaveres og kaniners velvære, da det hjælper med at regulere deres tarmsystem og forebygge fordøjelsesproblemer. De naturlige fibre fra gulerødderne understøtter ikke kun fordøjelsen, men også tandsundheden ved at fremme naturlig slid af tænderne.

Rig på Vitaminer og Lavt Fedtindhold

Disse gulerodschips er en fremragende kilde til vitaminer, der er essentielle for dit kæledyrs sundhed. Samtidig har de et lavt fedtindhold på kun 1,8%, hvilket gør dem til et godt valg, hvis du ønsker at tilbyde en sund snack uden at bekymre dig om overflødige kalorier.

Fodringsanbefaling

JR FARM Gulerodschips kan gives dagligt som en del af en varieret kost. Afhængigt af dyrets størrelse anbefales det at fodre med 1-4 teskeer, enten ublandet eller som en lækker tilsætning til grundfoderet. På denne måde kan du sikre, at dit kæledyr får den rette mængde næringsstoffer, samtidig med at du forkæler det med en smagfuld snack.

Giv din gnaver eller dværgkanin en sund og velsmagende snack med JR FARM Gulerodschips!

Se alle vores naturlige gnaversnacks her

Yderligere information

Vægt 0.3 kg