JR Farm Ærteflager 1kg

64.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

JR Farm Ærteflager er en unik og velsmagende snack, der hurtigt bliver en favorit blandt gnavere og kaniner. Disse fladvalsede ærter er skånsomt forkogte, hvilket gør dem nemme at fordøje og ideelle som en daglig godbid eller et supplement til din gnavers kost.

På lager

Varenummer (SKU): 4024344010781

Beskrivelse

JR Farm Ærteflager – Naturlig Energigivende Snack til Gnavere og kaniner

JR Farm Ærteflager 1kg. er en unik og velsmagende snack, der hurtigt bliver en favorit blandt gnavere og kaniner. Disse fladvalsede ærter er skånsomt forkogte, hvilket gør dem nemme at fordøje og ideelle som en daglig godbid eller et supplement til din gnavers kost. Med 100% naturlige ingredienser er denne snack en sund og energigivende løsning til kæledyr med øget kaloriebehov.

Naturlig Snack med Høj Energi

Ærter er kendt for at være små energibomber, og JR Farm Ærteflager 1kg. indeholder 100% rene ærter, der er rige på kalorier og næringsstoffer. Dette gør dem perfekte til gnavere, der har brug for ekstra energi, som f.eks. voksende dyr, aktive kæledyr eller dem, der er i en restitutionsfase. Den naturlige og lækre smag sikrer, at selv kræsne dyr vil elske denne godbid.

Let at Fordøje og Skånsomt Fremstillet

Ærteflagerne er skånsomt forkogt for at gøre dem lettere at fordøje for dine små venner. Denne proces hjælper med at bevare næringsstofferne i ærterne, samtidig med at de bliver bløde og lette at tygge. Dette gør dem til en skånsom og velsmagende snack, der også er velegnet til dyr med mere sensitive maver.

Ren og Sund Godbid

JR Farm Ærteflager 1 kg. er produceret i Tyskland og indeholder ingen kunstige tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler – kun 100% naturlige ærter. Dette gør dem til et sundt og sikkert valg for alle gnavere. Den høje accept blandt dyr skyldes den naturlige smag og tekstur, som gør flagerne til en uforlignelig snacknydelse.

Forkæl din gnaver med JR Farm Ærteflager 1kg. og giv dem en sund, energirig snack, som de vil elske!

Se alle vores naturlige gnaversnacks her

Yderligere information

Vægt 1.2 kg