Woolf Ultimate Puppy 1kg

179.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Woolf Ultimate Puppy med frisk kød er det ideelle valg for hvalpe, der kræver den bedste ernæring. Denne premium foderblanding er fremstillet af 100% naturlige ingredienser og er helt fri for kunstige tilsætningsstoffer, hvilket sikrer en sund og nærende kost til din lille ven.

På lager

Varenummer (SKU): 8594178557098

Beskrivelse

Woolf Ultimate Puppy – Optimal Ernæring til Din Hvalp med frisk kød

Perfekt Foder til Din Hvalp og til den meget kræsne hund

Woolf Ultimate Puppy med frisk kød er det ideelle valg for hvalpe, der kræver den bedste ernæring. Denne premium foderblanding er fremstillet af 100% naturlige ingredienser og er helt fri for kunstige tilsætningsstoffer, hvilket sikrer en sund og nærende kost til din lille ven. Med Woolf Ultimate Puppy kan du være sikker på, at din hvalp får en ernæringsmæssig balanceret diæt, der understøtter dens vækst og udvikling.

Langsom Tilberedning for Maksimal Smag og Næring

Foderet er langsomt tilberedt, hvilket bevarer de vigtige næringsstoffer og den lækre smag, din hvalp elsker. Den semi-fugtige konsistens gør det lettere for din hvalp at tygge og fordøje, selv hvis den har tandproblemer. Hver portion Woolf Ultimate Puppy leverer både en appetitvækkende smag og nødvendige næringsstoffer, hvilket gør måltiderne til en fornøjelse for din hvalp.

Super Premium Kvalitet uden Kunstige Tilsætningsstoffer

Woolf Ultimate Puppy er af super premium kvalitet og er fremstillet under strenge kvalitetsstandarder. Foderet er udviklet for at imødekomme alle ernæringsbehov hos din hvalp og fremme dens generelle sundhed. Det indeholder ingen kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler, hvilket gør det til et sundt valg for din hvalp.

Produktinformation

Woolf Ultimate Puppy kommer i en praktisk 1 kg pakning. Foderet består af frisk and (40%), frisk kalkun (25%), frisk fisk (10%), frisk oksekød (5%), og frisk laks (5%), samt hydrolyseret stivelse, glycerin, roekød og spidskommen. Woolf Gastroprotect med æteriske olier som nellike, timian, oregano og rosmarin samt B-glucaner og manaooligosacharider (MOS) ekstraheret fra Saccharomyces cerevisiae er også til stede for at støtte din hvalps sundhed.

Analyse og Tilsætningsstoffer

Foderet indeholder råprotein (28%), råfedt (14%), råfiber (2,5%), råaske (7%) og en fugtighed på 25%. Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer inkluderer vitamin A, D3, E, K3 og en række B-vitaminer, samt mineraler som zink, kobber, jern og selen for at sikre en velafbalanceret kost.

Se alt vores hundemad og hundefoder her

Yderligere information

Vægt 1.2 kg