AFP Doggies’ Shoes Donkey

59.95 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

18x8x16cm

På lager

Varenummer (SKU): 847922034320

Beskrivelse

Et Sjovt og Nuttet Design

AFP Doggies’ Shoes Donkey er et sjovt og nuttet hundelegetøj, der vil give din hund timevis af underholdning og glæde. Med sit unikke design, der efterligner et æsel iført sko, vil dette legetøj straks tiltrække din hunds opmærksomhed og vække dens legesyge instinkter.

Holdbart Materiale

Dette legetøj er lavet af holdbare og slidstærke materialer, der kan modstå selv den mest ivrige leg fra din hunds side. Uanset om din hund elsker at tygge, kaste eller trække i legetøjet, vil AFP Doggies’ Shoes Donkey kunne holde til det og fortsat være sjovt og spændende.

Aktiverer Din Hunds Instinkter

Med AFP Doggies’ Shoes Donkey kan din hund udforske sine naturlige instinkter for at jage, gribe og bide. Det unikke design og den interessante tekstur af legetøjet vil stimulere din hunds sanser og opmuntre den til at være aktiv og engageret i legen.

Fremmer Mental Stimulation

Leg med Doggies’ Shoes Donkey giver ikke kun fysisk motion til din hund, men det fremmer også mental stimulation. Din hund bliver udfordret til at tænke og bruge sine sanser for at interagere med legetøjet. Dette kan være med til at holde dens sind skarpt og aktiveret.

Skab Bånd Mellem Dig Og Din Hund

At lege med din hund med Doggies’ Shoes Donkey er ikke kun sjovt, det kan også styrke båndet mellem jer. Gennem leg og interaktion kan du opbygge tillid og forståelse med din hund og skabe dyrebare minder sammen.

AFP Doggies’ Shoes Donkey er det perfekte legetøj til din hund, der tilbyder sjov, stimulering og aktivering. Med sit nuttede design, holdbare materiale og mulighed for at fremme både fysisk og mental stimulation. Dette legetøj vil hurtigt blive en favorit hos din hund og en kilde til glæde for jer begge.

Se alle vores bamser og plyslegetøj her.

Yderligere information

Vægt 0.3 kg