M. Aiwa Kattehalsbånd

29.00 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Hvert Aiwa Kattehalsbånd måler 20-35 cm i længden og 1 cm i bredden

På lager

Varenummer (SKU): 5400585129830

Beskrivelse

Præsentation af Justerbare Aiwa Halsbånd til Katte

Disse Aiwa Kattehalsbånd er designet specielt. Halsbåndene er tilgængelige i to attraktive farver, blå og rød, hvilket giver dig muligheden for at vælge den farve, der bedst passer til din kats personlighed og pels.

Dimensioner og Justerbarhed

Hvert Aiwa Kattehalsbånd måler 20-35 cm i længden og 1 cm i bredden, hvilket gør dem velegnede til katte af forskellige størrelser. Den kontinuerlige justerbarhed sikrer, at halsbåndet kan tilpasses præcist til din kats hals.

Sikkerhed og Komfort

Et nøgleelement i disse halsbånd er klikspændet med sikkerhedsklik. Dette design sikrer, at halsbåndet nemt kan tages af og på. Samtidig vil halsbåndet automatisk åbne, hvis katten skulle hænge fast. Dette minimerer risikoen for kvælning eller andre farlige situationer.

Katteklokke Tilføjelse

Et særpræg ved Aiwa Kattehalsbånd er tilføjelsen af en katteklokke. Klokken er ikke kun charmerende, men den tjener også et praktisk formål ved at gøre det lettere at lokalisere din kat, når den bevæger sig rundt i hjemmet eller udenfor. Dette er især nyttigt for katteejere, der ønsker at holde øje med deres kæledyrs bevægelser og sikkerhed. Klokken kan fjernes nemt, hvis man ikke ønsker denne.

Med deres justerbare design, sikkerhedsfunktioner, og tiltalende farver er disse nylon halsbånd til katte et ideelt valg for enhver katteejer, der søger et pålideligt, sikkert og stilfuldt tilbehør til deres elskede kæledyr. De er perfekte til daglig brug og sikrer, at din kat både ser godt ud og forbliver sikker i sit daglige miljø.

Opdag flere kattehalsbånd her.

Yderligere information

Vægt 0.250 kg