I. Sprenger Kæde Kvælerhalsbånd

85.00 kr.195.00 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Fåes i forskellige størrelser.

Varenummer (SKU): N/A

Beskrivelse

Optimal Kontrol og Sikkerhed

Sprenger Kæde Kvælerhalsbånd er designet til at give dig optimal kontrol over din hunds adfærd og udtryk. Med sin robuste konstruktion og højkvalitetsmaterialer sikrer dette kvælerhalsbånd, at din hund er sikkert under kontrol under træning og gåture.

Justerbarhed for Individualiseret Pasform

Dette kvælerhalsbånd kommer med justerbare led, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse det til din hunds størrelse og behov. Denne individualiserede pasform sikrer, at kvælerhalsbåndet er behageligt og effektivt, uanset størrelsen på din hund.

Effektiv Træningstilbehør

Sprenger Kæde Kvælerhalsbånd er et effektivt redskab til træning af lydighed og korrektion af uønsket adfærd hos din hund. Med den rette brug og vejledning kan det hjælpe med at lære din hund at reagere korrekt på dine kommandoer og etablere klare grænser.

Holdbart og Rustfrit Materiale

Dette kvælerhalsbånd er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet, hvilket sikrer langvarig brug og holdbarhed. Det er modstandsdygtigt over for korrosion og slid, hvilket gør det ideelt til daglig brug og udendørs aktiviteter.

Sikkerhed i Fokus

Sprenger Kæde Kvælerhalsbånd er designet med sikkerhed som en prioritet. De afrundede kanter og glatte led minimerer risikoen for skader på din hunds hud og pels, samtidig med at de sikrer en effektiv træningsoplevelse.

Sprenger Kæde Kvælerhalsbånd er det ideelle valg for hundeejere, der søger en effektiv og sikker måde at kontrollere deres hunds udtryk og adfærd på. Med sin justerbare pasform, holdbare konstruktion og fokus på sikkerhed, er det et pålideligt redskab til træning og gåture med din hund.

Se flere varianter af kvælerhalsbånd her.

Yderligere information

Vægt 0.3 kg
Størrelse N/A
Størrelse (tal)

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,