I. Rogz halsbånd, rød

59.00 kr.215.00 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Rogz har omhyggeligt designet dette halsbånd med hundens komfort i tankerne.

Varenummer (SKU): N/A

Beskrivelse

Holdbart Materiale for Langvarig Brug

Rogz halsbånd, rød er designet med både stil og holdbarhed i tankerne. Fremstillet af premium kvalitetsmaterialer, garanterer dette halsbånd modstand mod daglig slitage, hvilket sikrer, at dit kæledyr kan nyde komforten og sikkerheden det tilbyder i mange år. Det er et ideelt valg for hundeejere, der værdsætter både æstetik og langvarig funktionalitet.

Strålende Rød Farve for Øget Synlighed

Den levende røde farve af Rogz halsbåndet sikrer ikke kun, at din hund ser stilfuld ud, men øger også synligheden under lavlysforhold, hvilket er afgørende for sikkerheden på aftenture. Dette halsbånd er perfekt til at fremhæve din hunds personlighed, mens det samtidig giver et ekstra lag af sikkerhed under jeres eventyr udendørs.

Komfortabelt og Justerbart Design

Rogz har omhyggeligt designet dette halsbånd med hundens komfort i tankerne. Det justerbare design sikrer en perfekt pasform for hunde af alle størrelser og racer, mens det bløde materiale forhindrer gnidning og irritation af hundens hud. Dette gør det til et behageligt valg for din hund at bære hele dagen.

Nem Vedligeholdelse

Vedligeholdelsen af Rogz halsbånd, rød er enkel og ligetil. Det er nemt at rengøre efter en lang dag i parken eller en mudret gåtur, hvilket sikrer, at dit halsbånd altid ser friskt og indbydende ud. Den hurtigtørrende kvalitet betyder, at dit kæledyr ikke skal vente længe, før de igen kan sporte deres favoritaccessorie.

Sikkerhedsfunktioner Integreret

Sikkerheden kompromitteres aldrig med Rogz halsbåndet. Udstyret med et robust spænde og en stærk D-ring til snorefastgørelse, giver det dig fuld kontrol over din hund, uden at gå på kompromis med komfort eller stil. Dette halsbånd er den ultimative kombination af sikkerhed, funktionalitet og mode for din firbenede ven.

Se alle vores forskellige halsbånd her.

Yderligere information

Vægt 0.3 kg
Størrelse N/A
Størrelse

, , , ,