I. Rogz førerline, rød

79.00 kr.145.00 kr. inkl. moms

Levering 1-3 hverdage

Fysisk butik i Aabenraa

Opgrader din hundes gåture med Rogz Førerline, rød. Den perfekte kombination af funktionalitet, komfort og stil venter på dig og din firbenede ven.

Varenummer (SKU): N/A

Beskrivelse

Den ideelle blanding af stil, komfort og holdbarhed

Opdag den ideelle blanding af stil, komfort og holdbarhed med Rogz førerline, rød. Designet til at imødekomme behovene hos hundejere, der værdsætter både æstetik og funktionalitet, denne førerline kombinerer robusthed med et iøjnefaldende design, så du og din firbenede ven kan udforske verden med stil.

Funktioner der Skiller Sig Ud

Rogz Førerline er ikke blot en almindelig hundesnor. Dens unikke egenskaber inkluderer en slidstærk konstruktion, der sikrer langvarig brug, uanset vejrforholdene. Den røde farve er ikke kun flot; den forbedrer også synligheden under aftenture, hvilket gør denne førerline til et sikkert valg for dig og din hund.

Komfort Møder Stil

Med Rogz førerline, rød, behøver du ikke gå på kompromis med komforten for din hunds skyld. Linen er designet med en blød, men robust håndtag, der sikrer et behageligt greb, selv på de længste og mest eventyrlige gåture. Den røde farve tilføjer et touch af elegance og gør hver tur lidt mere farverig.

Tilpasset Alle Hunde

Uanset om du har en lille terrier eller en stor schæfer, er Rogz Førerline designet til at passe perfekt. Den justerbare længde giver fleksibilitet, mens den robuste krog sikrer, at din hund er sikkert fastgjort, uanset hvor eventyret fører jer hen.

Holdbarhed, Der Holder

Rogz Førerline er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der tåler testen af tid. Denne røde førerline er modstandsdygtig over for både vejr og slid, hvilket gør den til en investering i mange års loyalitet og selskab.

En Farverig Tilføjelse til Dit Hundeudstyr

Vælg Rogz Førerline i rød for at tilføje et strejf af farve til din hunds daglige rutiner. Denne førerline er ikke bare praktisk; den er også en stilfuld tilføjelse, der skiller sig ud i hundeparken.

Opgrader din hundes gåture med Rogz Førerline, rød. Den perfekte kombination af funktionalitet, komfort og stil venter på dig og din firbenede ven.

Se alle vores hundeliner og sporliner her

Yderligere information

Vægt 0.2 kg
Størrelse N/A
Størrelse

, , ,